Soru Xiami 15 Ultra İmei Problemi

SerhanTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
4
Arkadaşlar merhaba telefona 4 ay önce server kayıt yöntemi ile piyasada bilinen bir kişi tarafından imei attırdım. Arkadaşa telefonu yolladım yolladığımda ucuz olan yöntem kapandı biraz bekleyelim isterseniz dedi tamam dedim baktım vakit geçiyor gelişme de yok o zaman dedim pahalı yöntem neyse onunla atalım ben de daha fazla beklemeyeyim.

Neyse imei atıldı falan birkaç gün önce btk dan mesaj geldi klon imei sebebiyle 1 ay içinde kapanacak yazıyor. Ben sonrasında imei kontrol için e devlete girdim ve atılan imeilere baktım atılan imei benim arkadaşa vermiş olduğum imei olarak görünmüyor, telefona atılan imei redmi 13c bir telefona ait işin garibi 2. imei atılmadı onu orguluyorum mi 14 ultra yazıyor bunlar normal şeyler mi benim aklım almadı ? Telefonun kutusu duruyor oradan da karşılaştırdım içindeki 2. imei de farklı görünüyor.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
hepsi normal şeyler. Şuanda tek sıkıntı qualcomm işlemcili cihazlar için server kapalı olması.
Cihazınıza tek sim server kayıt yapılmış. Bu bağlamda;
sim1 kayıtsız xiaomi random imei sistem tarafından atılır.
sim 2 de ise kayıtlı sizin verdiğiniz ve ya kişinin eklediği imei olmalı.
Sim2 sorgulamada klon gözüküyorsa imei size ait ise e-devletten klon eşleştirme denersiniz. Size ait değilse yapacak bir şey yok. Bekleyeceksiniz. İnşallah bir gün açılır.

Oyla:

thetippler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Basrican
Cihazım
İphone 15
Konular
1
hepsi normal şeyler. Şuanda tek sıkıntı qualcomm işlemcili cihazlar için server kapalı olması.
Cihazınıza tek sim server kayıt yapılmış. Bu bağlamda;
sim1 kayıtsız xiaomi random imei sistem tarafından atılır.
sim 2 de ise kayıtlı sizin verdiğiniz ve ya kişinin eklediği imei olmalı.
Sim2 sorgulamada klon gözüküyorsa imei size ait ise e-devletten klon eşleştirme denersiniz. Size ait değilse yapacak bir şey yok. Bekleyeceksiniz. İnşallah bir gün açılır.
Hocam bu sim2 kısmında e devletten klon eşleştirme ile cihazı kurtarma ihtimalimiz oluyor mu ? Yani server kaydını beklemeden çözülebilir mi ?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Hocam bu sim2 kısmında e devletten klon eşleştirme ile cihazı kurtarma ihtimalimiz oluyor mu ? Yani server kaydını beklemeden çözülebilir mi ?
alıntı yaptığınız mesajda cevabı yazıyor.

Oyla:
Üst Alt