Yardım Xaomi 8se kızılötesi sensör

Mehmet7790

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilmem
Cihazım
Xaomi 8se
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mı 11
Telefon Modeli
Xaomi 8se
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba Xaomi mi Se kızılötesi sensör devamlı yanıp sönen ışık nasıl açılır çok aradım bulamadım açamadım yardımcı olursanız sevinirim

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Öyle bir şey yok sadece kumanda amaçlı kullanılıyor o

Oyla:

MamiMustiSaydam1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Mustafa
Cihazım
Poco F5 Pro, MI
Meslek
Grafiker
Konular
25
Hocam o kızılötesi mi 8 se ve normal mi 8 de yüz algılamak için
Öyle bir şey yok sadece kumanda amaçlı kullanılıyor o
Hocam kumanda bizde desteklemiyor Mi 8 de ve se de var benim bildiğim proda yok, kızılötesi yüz algılamak için kullanılır. Kumanda işlevi yok mi 8 lerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kumanda bizde desteklemiyor Mi 8 de ve se de var benim bildiğim proda yok, kızılötesi yüz algılamak için kullanılır. Kumanda işlevi yok mi 8 lerde

İlave yapayım onu açmanız için qmmi diye bişey açmanız lazım oradan açıp görebilirsiniz. Onu görmek içen activity launcher kurun. (bilmiyorsanız uğraşmanız tavsiye edilmez) gerçi test menüsü gibidir ama yinede parantez içi önemli Bişey daha var karanlıkta yüz algılar bu sayede telefon. Ben mi 8 global kullanıyorum Azerbaycan bölgesinde açılıyor.

Son düzenleme:
Oyla:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlave yapayım onu açmanız için qmmi diye bişey açmanız lazım oradan açıp görebilirsiniz. Onu görmek içen activity launcher kurun. (bilmiyorsanız uğraşmanız tavsiye edilmez) gerçi test menüsü gibidir ama yinede parantez içi önemli Bişey daha var karanlıkta yüz algılar bu sayede telefon. Ben mi 8 global kullanıyorum Azerbaycan bölgesinde açılıyor.

Hocam yanlış diyorsunuz mi8 ve mi8 proda yüz tanıma da var kumanda da. Ancak mi8 SE de sadece kumanda özelliği var. Tepedeki sensör kumanda olarak kullanılabilir.

Oyla:

MamiMustiSaydam1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Mustafa
Cihazım
Poco F5 Pro, MI
Meslek
Grafiker
Konular
25
Valla bilemiyorum ama bizim arkadaşın eu rom unda yüz algılamak içen kullanıyo. Birese açıklık getirsin merak ettim şimdi. Kumanda olmadı denedik. Projeksiyon aleti olsun tv olsun apk sını kurduk destek yok demişti.

Oyla:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Valla bilemiyorum ama bizim arkadaşın eu rom unda yüz algılamak içen kullanıyo. Birese açıklık getirsin merak ettim şimdi. Kumanda olmadı denedik. Projeksiyon aleti olsun tv olsun apk sını kurduk destek yok demişti.
Hocam önde çentikte olan yüz tanıma için, telefonun tepesinde olan kumanda için. Onu kullanmak için MI KUMANDA uygulamasını yükleyin

Oyla:

MamiMustiSaydam1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Mustafa
Cihazım
Poco F5 Pro, MI
Meslek
Grafiker
Konular
25
Hocam önde çentikte olan yüz tanıma için, telefonun tepesinde olan kumanda için. Onu kullanmak için MI KUMANDA uygulamasını yükleyin
Bak bunu dedin iyi oldu ben bi yaşıma daha bastım. Ee boşuna dememişler mi bilgi paylaştıkça çoğalır. Teşekkürler bi deneyim. Ben arkadaşın mi 8 se inde

Oyla:

Mehmet7790

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilmem
Cihazım
Xaomi 8se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar öyle bir sensör var Xaomi mi Se ön kameranın hemen yanında ama nerden açılıyor arıyorum ama bulamıyorum açmasını galiba yüz tanim için sürekli yanıp sönüyor

Oyla:

MamiMustiSaydam1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Mustafa
Cihazım
Poco F5 Pro, MI
Meslek
Grafiker
Konular
25
Onu sürekli açamazsın işte ınu görmen için activity launcher kurun. Qmmi diye bişey var ordan bi ayardı unuttum. Android 10 a geçince çalışmıyor qmmi çalışsaydı söylerdim.

Oyla:
Üst Alt