Alış Xaiomi Mi5 64 GB Siyah

Keremozom

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
LG G3
Konular
1
Herkese merhaba. Adı geçen cihazın sıfır, garantili, 64 GB, siyah versiyonunu arıyorum. Nette baya bir aramama rağmen İstanbul içi tatmin edici bir sonuca ulaşamadım. Cevaplarınızı merakla bekliyorum.

Zahter1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
15
Herkese merhaba. Adı geçen cihazın sıfır, garantili, 64 GB, siyah versiyonunu arıyorum. Nette baya bir aramama rağmen İstanbul içi tatmin edici bir sonuca ulaşamadım. Cevaplarınızı merakla bekliyorum.
Bana ulaşın yardımcı olayım...elimde kapalı kutu siyah 64gb mevcut

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
redmi 3 3s serilerinden
mi4
mi5 32gb

ki xiaomi'nin renk ve hafıza seçeneklerini saymazsak aktif güncel 10'dan fazla, renk ve hafıza seçenekleri ile güncel 80 belki 120 modeli var.

meizu reeder'a geçti
m2 note
m1 note
keza meizu da renk ve hafıza dahil 20 kadar modele sahip.

bunlar dışında resmi ithalat yok.
zte axon 7 ve axon 7 mini ve mtk6753p işlemcili alt orta sınıf 4 5 modeli ile girdi Türkiye'ye. operatör cihazlarını saymıyorum onlar da zte'nin.

lenovo birkaç, ve huawei çoğu modelini getiriyor resmi olarak. Onun dışında resmi ithalat Çin markası yok.

Casper, Reeder, vestel tamamen aynı ya da tasarımı biraz değiştirilmiş adı pek duyulmamış Çin markalara fason üretim yaptıran markalar, General mobile, çin'de fason üretim yaptıran bir hint markasının fasonunun fasonu.

bir iki daha alt sınıf cihazları görmüşlüğüm var fason ama kim denediyse resmi ithalat işini battı. İlgi çok ama hem masraf hem de büyükler Çin markalarını sokturmuyorlar. Girerlerse samsung ve iphone dahil çok ciddi zarar görürler.

Çin markaları için de zaten 1.6 + 1 milyar Çin ve Hint halkı bu markalara yettiğinden satışların çok düşük kısmı ki bu düşük kısım dahi milyonlar oluyor, Çin ve Hindistan dışı satışlar.

Üst Alt