Soru Xaiomi Mi Band 2 Sorun

thetopcuuu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İsmail Topçu
Cihazım
4.4.1
Konular
1
Merhaba bugün mi band 2 sipariş ettim fakat aklımda birkaç soru var. Telefonum Bluethooth 3.0 destekliyor ve duyduğuma göre mi band 4.0 ile çalışıyor fakat birde size sormak istedim acaba çalışırmı?
Birde eğer çalışmazsa tabletim bluethooth 4.0 destekliyor Mi Fit i de indirdim tabletime hesabınıda kurdum fakat telefon çalınca bileklik titreme işi olmaz mı ? Olmazsa bile umarım diğer özellikleri çalışır siz ne düşünüyorsunuz ?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Merhaba bugün mi band 2 sipariş ettim fakat aklımda birkaç soru var. Telefonum Bluethooth 3.0 destekliyor ve duyduğuma göre mi band 4.0 ile çalışıyor fakat birde size sormak istedim acaba çalışırmı?
Birde eğer çalışmazsa tabletim bluethooth 4.0 destekliyor Mi Fit i de indirdim tabletime hesabınıda kurdum fakat telefon çalınca bileklik titreme işi olmaz mı ? Olmazsa bile umarım diğer özellikleri çalışır siz ne düşünüyorsunuz ?
Şimdiden hayırlı olsun hocam. Sıkıntı yok Bluethooth desteği ne olursa olsun çalışır. Telefonla eşleştirip gerekli ayarları yaptığınız taktirde arayan kişi ismini dahil, titreşimli bir şekilde görebilirsiniz.

Oyla:

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Biz bu konuyla ilgili forumda dünya kadar yazı varken neden konu açtı diye arkadaş onu düşünüyoruz acaba o konuları bulamadımı yada okududa anlamadımı şaka bir yana Otto_man hocam gerekeni yazmış eline sağlık hocam selametle

Oyla:
Üst Alt