Rom X6 pro için şuan en hızlı rom hangisi?

necatiiu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
necati
Cihazım
x6 pro
Konular
1
Merhaba arkadaşlar.

Bu cihaz için en hızlı rom hangisi? Batarya benim için önemli değil. Her şey sorunsuz ve hızlı çalışması yeterli benim için.

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
15
Stock Çin romunu deneyebilitsiniz. Optimizasyon ve hata iyileştirmeleri daha fazla Çin sürümde. Üstelik daha sık güncelleme alıyor.

Ben pil perfornansı ve ek özellikler açısından Elite kullanıyorum. Ama sizin için bunlar önemli değilse stock Çin romu veya globalde kalabilirsiniz.

necatiiu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
necati
Cihazım
x6 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stock Çin romunu deneyebilitsiniz. Optimizasyon ve hata iyileştirmeleri daha fazla Çin sürümde. Üstelik daha sık güncelleme alıyor.

Ben pil perfornansı ve ek özellikler açısından Elite kullanıyorum. Ama sizin için bunlar önemli değilse stock Çin romu veya globalde kalabilirsiniz.
Çin sürümde pil sağlığı görünüyor mu?

Google play default olarak var mı?

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
15
Çin sürümde pil sağlığı görünüyor mu?

Google play default olarak var mı?
Sistem ayarlarından temel google hizmetlerini açtığınızda google play geliyor. Pil durumunda donanım istatistikleri görünmüyor sanırım globaldeki gibi, Xiaominin saçma yeni politikası gereği.
Ben stock Çin rom henüz denemedim ama bildiklerimi paylaştım sadece. Ama Elite'te Çin versiyonundayım. Global bana göre değil 😅

necatiiu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
necati
Cihazım
x6 pro
Konular
1
Sistem ayarlarından temel google hizmetlerini açtığınızda google play geliyor. Pil durumunda donanım istatistikleri görünmüyor sanırım globaldeki gibi, Xiaominin saçma yeni politikası gereği.
Ben stock Çin rom henüz denemedim ama bildiklerimi paylaştım sadece. Ama Elite'te Çin versiyonundayım. Global bana göre değil 😅
Hocam global rom yüklü cihazın bl açıp mi flash ile çin romu atmak istesem. Clean and lock ile yüklersem bir problem olur mu? Yoksa sadece clean seçip mi atayım?

Bl açık olması sadece güncelleme gelmemesi problemi yapıyor ise çok önemli değil benim için.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Hocam global rom yüklü cihazın bl açıp mi flash ile çin romu atmak istesem. Clean and lock ile yüklersem bir problem olur mu? Yoksa sadece clean seçip mi atayım?

Bl açık olması sadece güncelleme gelmemesi problemi yapıyor ise çok önemli değil benim için.

Cihaz brick olur açılmaz kilit kapatmayın...

necatiiu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
necati
Cihazım
x6 pro
Konular
1
Cihaz brick olur açılmaz kilit kapatmayın...
Bl açıkması sonrası.

Miflash ile ile çin veya hindistan rom düşünüyorum. Clean ile romu yüklersem sorun olmaz dimi?

Birde bl açıkken güncelleme geliyor mu?

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Bl açıkması sonrası.

Miflash ile ile çin veya hindistan rom düşünüyorum. Clean ile romu yüklersem sorun olmaz dimi?

Birde bl açıkken güncelleme geliyor mu?

Clean all seçeneği seçip yükleyin. Bu cihaz için Rusya veya elite rom da öneriliyor....

Rusya

Elite

Üst Alt