Soru X6 pro alınır mı?

RamazaLYNX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Şuanlık iPhone
Konular
1
Eyvallah hocam ya ailem kaçağa girme diyor maalesef ya ortaklaşa alacağım için yoksa kaçak s23 ultra alacaktım zaten oda 23 25k arası bişey ama malum aile şartları f6 da güzel makinada işte
Hocam isterseniz kayıt durumu belli olana kadar poco f6 ya da bakabilirsiniz. Hem snapdragon 8s gen3 le geliyor.Aldığı puanlarda fena değil.

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
30
Eyvallah hocam ya ailem kaçağa girme diyor maalesef ya ortaklaşa alacağım için yoksa kaçak s23 ultra alacaktım zaten oda 23 25k arası bişey ama malum aile şartları f6 da güzel makinada işte
Benim ailemde öyle diyodu, kaçak denilince onlar çok yanlış anlıyor. Yurtdışı de ve ne olduğunu güzel bir dille anlat bence

RamazaLYNX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Şuanlık iPhone
Konular
1
Benim ailemde öyle diyodu, kaçak denilince onlar çok yanlış anlıyor. Yurtdışı de ve ne olduğunu güzel bir dille anlat bence
Hocam anlattım da işte ne yaparsın normal mağazadan alalım diye tutturdular

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
30
Hocam anlattım da işte ne yaparsın normal mağazadan alalım diye tutturdular
Normal fiyatından fazla ucuz olunca şüphelendiler bence o yüzdendir. Ben annemede öyle bir telefon almak istedim ama ben garantili istiyorum yurtdışıyla uğraşamam falan diyince tr garantili almak zorunda kaldık ama onun tercihi tabi ki birşey diyemeyiz... Ailen sen sıkıntı yaşama garantili birşey al kafan rahat olsun derdinde. Aileniz sizi düşünüyor hocam siz sorun yaşamayın diye fazla para vermeyi göze alıyorlar değerini bilin ailenizin 😇

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Beyler merhaba şimdi elimde Samsung s20 vardı arıza çıkardı tamiri de biraz pahalı tutuyordu zaten şarjı falanda gitmiyordu pen neyse iphone 8 çöpüne düştüm telefon full orijinal ama çöp neyse poco x6 pro almak istiyorum alınırmı uzun kullanan kişiler yardımcı olabilir mi artık bıktım iphone 8 den
Ben X6 aldım, bana fazla bile her şeyiyle...

ramazan özkaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
Mİ A 3
Meslek
esnaf
Konular
49
Dostum geçmiş olsun, ı phone 8 adamı kör eder :)). Ben x6 pro ile x6 arasında kaldım ve x6 aldım. Sebebi qualcom kullanması. Bence yeterli bir işlemci lol oynuyorum deli gibi günde 4-6 maç arası. Kasma donma yaşamadım lakin olduğum konum 37 derece bazen kasma oluşuyor sıcaklığa bağlı. Sıcak olmayan ortamda mükemmel. Sıcak ortamda normal günlük hayatta asla sıkıntı çıkarmıyor ısınsa dahi şarjı su gibi gitmiyor. Ben çok sevdim, biliyorsunuzdur belki redmi 13 pro 5g ile aynı cihaz sadece kamerada farklılık var onum fiyatı 24-25 x6 nın fiyatı 15-16 arası. Ben x6 proyu mediatek yüzünden tercih etmedim. Ve x6 12 gb ram 256gb rom ile geliyor. Pro sürümünde 12 opsiyonu pahalı. Mediatek stabil bir işlemci değil. Rom vs konusunda qualcomm çok daha mantıklı ve güvenilir. Mediatek performans olarak kağıt üstünde ikinkst daha performanslı lakin stabilite konusunda qualcom daha iyi. Kamera farkıda yok pro model ile arasında. Ben qualcom kullandım hep o yüzden x6 tercih ettim memnunum da. Yazılımsal olarak bi kaç hata da olsa memnunum. Bu yazım size yardımcı olur inşallah sorunuz olursa en kısa zamanda cevaplarım.
x6 da ne gibi yazılımsal hatalar mevcut hocam .bilgilendirirseniz sevinirim

gnydnyunus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Note 10 pro
Konular
11
x6 da ne gibi yazılımsal hatalar mevcut hocam .bilgilendirirseniz sevinirim
Hocam galeride silinenler geri geliyor, ram kullanımı fazla 12/8 ram kullanımı var boşta 4gb kalıyoe çok saçma yani, pil olarak miui 14 çok güzel boşts pil tüketimi az ama hyperos boşta pil yiyor, aklıma gelenler bunlar şimdilik ama şuam kullandığım eea 14.0.6 hyperos tan daha iyi bunun garantisini verebilirim.

Üst Alt