Soru X6 pro alınır mı?

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32
Yakın zamanda x6 pro almayı düşünüyorum sizce almalımıyım? Şuan ki cihazım Redmi Note 12 Pro 5G. Kamerayla işim yok daha çok performans odaklı bi telefon arıyorum

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Yakın zamanda x6 pro almayı düşünüyorum sizce almalımıyım? Şuan ki cihazım Redmi Note 12 Pro 5G. Kamerayla işim yok daha çok performans odaklı bi telefon arıyorum
Düne kadar elimdeydi,test etme fırsatı bulduğum bir cihaz.Güncellik istiyorsanız yurt dışı cihazda emsalsiz,ancak çok yeni olması benim için önemli değil derseniz ben sanırım K60 tercih ederdim,her ne kadar MTK işlemciler gelişmiş olsalar da,yer yer şikayetler geliyor,pil konusunun da beklenildiği kadar iyi olmadığı yorumlar arasında.

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Memnun edecektir, oyun tarafında da gayet iyi. Pil konusunda ben oyun oynamıyorum iş gereği (güvenliğim) sabaha %50 şarjla bitiriyorum günü. 14.0.8 hyperos sonrası pilde gelişme oldu bende.

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Memnun edecektir, oyun tarafında da gayet iyi. Pil konusunda ben oyun oynamıyorum iş gereği (güvenliğim) sabaha %50 şarjla bitiriyorum günü. 14.0.8 hyperos sonrası pilde gelişme oldu bende.
Şebeke sorunu var diyorlar çok fazla doğru mu? Wifi falanda düzgün çekmiyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düne kadar elimdeydi,test etme fırsatı bulduğum bir cihaz.Güncellik istiyorsanız yurt dışı cihazda emsalsiz,ancak çok yeni olması benim için önemli değil derseniz ben sanırım K60 tercih ederdim,her ne kadar MTK işlemciler gelişmiş olsalar da,yer yer şikayetler geliyor,pil konusunun da beklenildiği kadar iyi olmadığı yorumlar arasında.
12 bin liraya çok güçlü bir cihaz pil bana yeter diye düşünüyorum ama k60 da iyi bi tık daha pahalı ama bütçem aşıyor

Son düzenleme:

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Şebeke sorunu var diyorlar çok fazla doğru mu? Wifi falanda düzgün çekmiyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12 bin liraya çok güçlü bir cihaz pil bana yeter diye düşünüyorum ama k60 da iyi bi tık daha pahalı ama bütçem aşıyor

Hiçbir sorun yok.

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
ısınıyormu çok fazla oyun da ısınır onu anlarım ama instada gezinirken falan ısınıyormu

Hocam 3-4 gündür kullanıyorum. Bi oynadığım fc mobile 4 saatte yt de instada takılıyorum veya tiktok giriyorum ısınma tabi oluyor ama abarttıkları kadar değil cihaz gerçekten iyi.

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 3-4 gündür kullanıyorum. Bi oynadığım fc mobile 4 saatte yt de instada takılıyorum veya tiktok giriyorum ısınma tabi oluyor ama abarttıkları kadar değil cihaz gerçekten iyi.
peki elimdeki cihazı satıp geçeyim bari

Üst Alt