- Adım
- Erdi
- Cihazım
- 10t/note 10 pro
- Meslek
- Emniyet mensubu
- Konular
- 3
hocam aslında 1 kere şans verseniz ve 1 ay kullansanız, tekrar miui a döndüğünüzde "eziyet çekiyormuşum" diyeceksiniz.
Niye kalmasin aops kullansak google pixel alirdik bu devirdePE 12 der geçerim. Bu devirde hala miui kullanan mı kaldı ? (!)
İndirme linki atarmisinEn stabil saglikli custom rom yapilanmis EU 12.0.9
Veya standart 12.0.9 eu ve asagidaki kernelResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
zaten pe12 dedim hocam. pixel experience 12 saf android oluyor.Devilyn, o zaman saf android kullanin hocam hiç gerek yok aops a denedim bi arada sevemedim
ironi yaptım hocam (!) bu ironi demek. 2 yıl miui kullandım. 1 yıldır aops dayımNiye kalmasin aops kullansak google pixel alirdik bu devirde
Yapılanmış hangisi hocam link atar mısınız rica etsem?En stabil saglikli custom rom yapilanmis EU 12.0.9
Veya standart 12.0.9 eu ve asagidaki kernelResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Telegram uzerinden rus bir arkadasin custum arti odex ve debloat ile birkac kendi kombinasyonu ile daha stabil ve akicilik getirmis olmasiWolftr34, başkan yapılanmış eu 12.09 nasil oluyor ? Hatta tek seferde herşeyi sorayim ?
1) yapılanmış eu 12.09 nedir ?
2) bahsettiğiniz kernel yapilanmis eu üstüne kurulacak mi ?
3) yapılanmış eu 12.09 ile normal eu 12.09 farkı nedir ?