Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tema son derece akıcı ve sade olmuş hocam elinize sağlık yeri değil ama danışmak istediğim bişey var kırmızı renk mi6x kullanıyorum ve kırmızı ağırlıklı temalar arıyorum tavsiyeniz olabilirmi ? daha önceleri red dawn teması kullandım pek memnun kalmadım aynı bu tema gibi sade akıcı bir tema
Lütfen ama yaşlanacak/yaşlı hissedilecek hiç bir şey yok bu durumda... Global olmayan Rom'larla çok daha güzelleşiyor cihaz, emin olun.
( :
Ve rica ederim.
BL Kilidinin açılmasını bekleyemedim ben (1 hafta), nasıl bekleyeceksiniz be güzel hocam?
( :
Ve rica ederim.
Orası öyle hocam ama root ile uğraşacak vaktim de yok. Sil baştan yükle. Efendim bu rom da şu eksik bir daha başkasını yükle falan ciddi külfet geliyor bana
tema son derece akıcı ve sade olmuş hocam elinize sağlık yeri değil ama danışmak istediğim bişey var kırmızı renk mi6x kullanıyorum ve kırmızı ağırlıklı temalar arıyorum tavsiyeniz olabilirmi ? daha önceleri red dawn teması kullandım pek memnun kalmadım aynı bu tema gibi sade akıcı bir tema
Global Rom kullanıyorsanız eğer böyle bir hata ile karşılaşmanız normal hocam. Önceki mesajlarda da belirttiğim gibi:
BL kilidi açılacak (1 hafta sürüyor), kurtarma menüsü (TWRP) yüklenecek ve Rom yüklenecek...
Orası öyle hocam ama root ile uğraşacak vaktim de yok. Sil baştan yükle. Efendim bu rom da şu eksik bir daha başkasını yükle falan ciddi külfet geliyor bana
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
'den alınmıştır, geliştirici; GuiChun
Tarafımca; %100 Türkçe çeviri ve keyfi düzenlemeler yapılmıştır. Versiyon: 1.1 Yayınlanma Tarihi: 09.08.2019 Özellikleri :
- Hareketli İkonlar - Ana ekran düzeni (4*5 - 5*7) - Klasör düzeni (4'lü) - Durum çubuğu düzeni (5'li) - Ses Artırma/Azaltma şekli (Köşeli) - Çevirici (Arama) düzeni (Yuvarlak avatar - Arayan/Aranan isim konumu) - Çağrı arka planı, kilit ekranı ile entegre (Bulanık) .
. .
- Ekran kilidine birden fazla widget ekleme - Açılış animasyonu
Görseller :
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İndirmek için:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yüklemek için:
Bilgisayardan indirenler için;
Yukarıdaki bağlantı adresinden indirmiş olduğunuz dosyayı cihazınıza aktarınız. Ve aşağıdaki işlemleri uygulayınız.
Telefondan indirenler ise direkt aşağıdaki işlemi gerçekleştirebilir...
" Temalar / Mi Hesabı / Temalar / İçe Aktar / X (PURE).mtz "
Temayı uyguladıktan sonra yeniden başlatmayı unutmayınız.
NOT : Konu içerisindeki anlatım ve görseller cihazdan cihaza ve yazılımdan yazılıma göre değişiklilik gösterebilir. Tema bir kaç cihazda ve yazılımda denendi, sorun görülmedi.