Yardım Wp kayan bildirimlerim uyumadan once yukarida gorunuyor uyandiktan sonra baktığimda yok

MoonKnight

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatma
Cihazım
Poccof5 pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
Poccof5pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Wp'nin icine girmedigim halde kayan bildirimlere dokunmadigim halde bildirimler yok oluyor üstten, Gorseldeki gibi duruyor sadece üstte bildirim olmuyo.Wp ile ilgili tüm bildirimleri kontrol ettim hepsi açık.Önceden böyle bir sorunla karsılaşmıyordum nasıl çözmeliyim?Önemli bir konu..

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Bildirim çubuğunu aşağı çekince orada görüyor olmanız gerekir hocam. Telefon bildirimleri bildirim çubuğunda yeniden eskiye olacak şekilde sıralıyor. Haliyle whatsapp mesajlarınız bir süre sonra gerilere düşüyordur. Bildirim çubuğunu açınca en alt kısımda geçmiş bildirimler-eski bildirimler-önceki bildirimler gibi bir grup altında da toplanıyor olabilir.

Whatsapp simgesi üzerinde 8 yazması 8 adet bildirimin bildirim çubuğunda var olduğu anlamına geliyor. Ya dediğim gibi alt kısımlarda veya bir grup içerisinde toplanmıştır ya da whatsapp'ın bildirim ayarlarından kapatılmıştır.

Oyla:

MoonKnight

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatma
Cihazım
Poccof5 pro
Konular
3
Wp bildirim ayarlarındaki kalıcı bildirim tiki kapalı olabilir
Açık ,wp ile ilgili her sey acik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildirim çubuğunu aşağı çekince orada görüyor olmanız gerekir hocam. Telefon bildirimleri bildirim çubuğunda yeniden eskiye olacak şekilde sıralıyor. Haliyle whatsapp mesajlarınız bir süre sonra gerilere düşüyordur. Bildirim çubuğunu açınca en alt kısımda geçmiş bildirimler-eski bildirimler-önceki bildirimler gibi bir grup altında da toplanıyor olabilir.

Whatsapp simgesi üzerinde 8 yazması 8 adet bildirimin bildirim çubuğunda var olduğu anlamına geliyor. Ya dediğim gibi alt kısımlarda veya bir grup içerisinde toplanmıştır ya da whatsapp'ın bildirim ayarlarından kapatılmıştır.
Kayan bildirim olarak yukaridan cekince goruyorum yaa, dokunmuyorum wp icerisine de girmiyorum saatler gectikten sonra bazilari okumadigim halde siliniyo bazen de hepsi,tum bildirim ayarlari açık ne yapmalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wp bildirim ayarlarındaki kalıcı bildirim tiki kapalı olabilir.
Her sey acik

Oyla:

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
28
hangi romu kullanıyorsunuz?
global,eu,cn

Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Dediğiniz gibi saatler geçtikten sonra o bildirimler altta önceki bildirimler kısmının içinde açılır menü olarak toplanıyor

Oyla:
Üst Alt