Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kullanmıyorum, sadece WhatsApp ve Instagram ( buda iş için) senin elindeki cihazlarda bütün verilerini topluyor , hadi bunlara bile bile göz yummak zorundayiz da 3. şahıslara da göz yummayalim
kullanmıyorum, sadece WhatsApp ve Instagram ( buda iş için) senin elindeki cihazlarda bütün verilerini topluyor , hadi bunlara bile bile göz yummak zorundayiz da 3. şahıslara da göz yummayalim
Diğer mod üreticilerine nazaran uygulamaya herhangi bir şifreleme işlemi uygulamadım. APK dosyası tamamen şifresizdir, isteyen herkes decompile ettikten sonra inceleyebilir.
he birde türk geliştiricileri sonuna kadar destekliyorum keşke bütün büyük uygulamalarda bizimkilerin parmağı olsa biz üretsek vs. ama adam bir uygulama geliştirmiş e hâliyle en önemli konu olan 3. şahıs güvenlik durumunuda düşünüyor insan ben güvensizdir demiyorum zaten, ne kadar güvenli diye soruyorum bununda diplomasisini bırakın geliştiricisi yapsın siz niye gereksiz diyalog peşindesiniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
adımları dikkatlice okur ve uygularsanız ban problemi yaşamazsınız. Yalnız daima bir risk vardır, orijinal dışında ne kullanırsanız kullanın...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aero WhatsApp V8.0
Ayrıcalıklı Özellikler
- Otomatik yanıtlayıcı eklendi.
- Mesaj Zamanlayıcı eklendi, bir zaman belirleyin ve WhatsApp Aero belirlediğiniz zamanda istediğiniz kişiye istediğiniz mesajı göndersin!
- Instagram tarzında hikayeleri ana ekranın üst çubuğunda görebileceğiniz yeni gelişmiş ana ekran stilleri eklendi.
Yeni Eklenenler
- Aurora ve Elegant adlarında iki yeni gelişmiş ana ekran stili eklendi.
- Kapanma süresi +4 ay daha uzatıldı.
- Renk değişikliklerinizi artık canlı önizleyebilirsiniz.
- Ana ekranınızın sağ üst köşesine uçak modu eklendi, bu özellik sayesinde istediğiniz zaman yalnızca WhatsApp Aero için internet bağlantısını devredışı bırakabilirsiniz.
- Gizlenmiş sohbetler, ana ekranınızda yer alan okunmamış mesajlar sayacına dahil olmaz.
- Gizlenmiş sohbetlerinizi İletme (Yönlendirme) ekranınızdan gizleyebilirsiniz, etkinleştirmek için gizlenmiş sohbetlerinizin ayarlarını kontrol ediniz.
- WhatsApp veritabanını silmek için seçenek eklendi, gün geçtikçe artan ve gereksiz yer kaplayan veritabanı dosyalarını temizleyebilirsiniz.
Düzeltilen Hatalar
- Bir çok hata giderildi ve hızlandırma çalışmaları yapıldı.
- İspanyolca dili Maydroid tarafından güncellendi.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Telefonum rootlu . Orjinal whatsappdaki konuşma yedeklerini aero ya alma ve daha sonra aerodaki konuşmaları nasıl orjinal whatsappa alabiliriz bunun için risksiz bir yöntem var mı ?