- Adım
- Alem
- Cihazım
- Xiaomi mi max 2
- Konular
- 57
İşte çözümü bu gibi uygulamalar maalesef. Koskoca Xiaomi yazılımcılarıyla yapamıyor el kadar çocuk mod yapabiliyor anlamıyorum bu yazılım yetersizliğini xiaomideki.Malesef kalite anlık mesajlaşma uygulamalarında epey düşüyor.
Mail gönderimi / drive paylaşımı gibi durumlar bi nebze daha iyi.
Sanırım tr dili yokBen bunu kullanıyorum yıllardır
İşte çözümü bu gibi uygulamalar maalesef. Koskoca Xiaomi yazılımcılarıyla yapamıyor el kadar çocuk mod yapabiliyor anlamıyorum bu yazılım yetersizliğini xiaomideki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım tr dili yok
Xiaomi çalışanımısınız anlayamadım?Hocam allah aşkına, her şeyi de Xiaomi'den mi bekliyorsunuz?
Adamlar zaten yapacakları kadar yapmışlar, adamların telefon dışında da satışları patlayan milyon ürünü var, boş durmuyorlar. Oturup "whatsappta millet birbirine fotoğraf atarken kalitesini nasıl yükseltiriz" diye mi düşünecekler. Laf! Bu Whatsapp kullanılan her telefon için geçerli. Her telefonda o kalite DÜ ŞÜ YOR!
2 Saatlik röportajdan çıktım, RN8 ile kaydettim, hem ses kalitesi hem görüntü kalitesi akıyor. Adamlar bu kadar şey yapmışken menfi çıkarlar için tutup da adamlara genelleme yaparak laf sokmak ne kadar doğru bilemiyorum.
Xiaomi çalışanımısınız anlayamadım?
Tabiki de yargılayabilme hakkına sahibim. En ufak denilecek şeyleri çözmüyorlar ise üstelik. Herşeyi de xiaomiden beklemeyelim köşedeki manavdan mı bekleyelim xiaomiyle alakalı şeyleri anlayamadım. Bu tarz konularda hep katı fikirliyimdir lütfen tartışmaya girmeyin. Şu düşünce yargılamak etmemek işte aman daha ne yapsınlar ki zaten yapıyorlar falan demek aza kanaat etmek ülkelerin geleceklerini bile bu tarz çok kötü olan düşünce mahvetmiştir mahvetmektedir. İyi forumlar dilerim size
Daha iyisini ben yapacağım demedim. Siz de ben de Xiaomi kullanıyoruz. Belki aynı model belki daha pahalı model. Ve tabiki de isteklerimi şikayetlerini dile getirebilirim. Kimse size benim daha iyi yapacağımı söylemedi ve ben de belirtmedim?Çalışanı değilim, kendi düşüncemi söylüyorum.
Siz ne kadar genelleme yapma hakkına sahip iseniz ben de o kadar karşıt görüş bildirme hakkına sahibim. Uzatmayacağım, cümlelerimi bir daha okuyunuz. Madem daha iyisini siz yapacaksanız, buyrun. Uzatmıyorum, cevap da vermeyeceğim. İyi forumlar.
Bildirim sesi yyok malesef
[/QUEEN
Ayarlardan bildirim sesi erişimine izin verin
Daha iyisini ben yapacağım demedim. Siz de ben de Xiaomi kullanıyoruz. Belki aynı model belki daha pahalı model. Ve tabiki de isteklerimi şikayetlerini dile getirebilirim. Kimse size benim daha iyi yapacağımı söylemedi ve ben de belirtmedim?
Sakin olun oturun bi balkona çıkın oksijen falan alın. Laf çarpıtmalardan hiç haz etmem. Markaları kullanmayı öneririm insanlara. Markalar onları kullanmasın. Neyse komik bir durum ve konuşma yaşattınız sağolun iyi forumlar size de.
Forumdaş iyi forumlar diliyorum lütfen daha fazla yazmayınız. İyice komik bir duruma dönüştü hal.Hocam önce uslubunuzu düzeltin. Konu saygisizliga gidiyor ben size karşı üslubumu bozmadım ve gayet net şekilde konuşuyorum.
Kopyala yapıştır yaparak oluşturdu kendisinin kattığı bi' şey yokİşte çözümü bu gibi uygulamalar maalesef. Koskoca Xiaomi yazılımcılarıyla yapamıyor el kadar çocuk mod yapabiliyor anlamıyorum bu yazılım yetersizliğini xiaomideki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım tr dili yok