Soru Wireless Android Auto

f.karslioglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
11T Pro
Konular
4
11T Pro kullanıyorum. Wireless Android Auto özelliği gelir mi? Samsung 'da bu destek var diye biliyorum. Bu özelliği aktif etmek için ne yapabilirim?

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Bu destek telefonlarda zatiki (zaten ki) var. Önemli olan car unitde olması. Araba destekliyor mu ona bakın

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
hocam ben 11t pro da denemediğim kalmadı samsung s23 e geçtim ondada denemediğim kalmadı. acık söylüyorum uğraşma. Aracın uyumlu olması lazım değilse videolar a hiç bakma. ben gittim aliexpresten 650 tl ye carplay aibox AA-box diye geçiyor onu aldım aracın kumandasını bastığımda elektiriği devreye girdiği için içine bindiğimde ekranım kablosuz başlıyor. Hiç takılma yok fermata da falan çok güzel videolar çalışıyor. Eğer youtube olsun uygulama kurayım dersen 2000 tl lik cihazlar var.

f.karslioglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
11T Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben 11t pro da denemediğim kalmadı samsung s23 e geçtim ondada denemediğim kalmadı. acık söylüyorum uğraşma. Aracın uyumlu olması lazım değilse videolar a hiç bakma. ben gittim aliexpresten 650 tl ye carplay aibox AA-box diye geçiyor onu aldım aracın kumandasını bastığımda elektiriği devreye girdiği için içine bindiğimde ekranım kablosuz başlıyor. Hiç takılma yok fermata da falan çok güzel videolar çalışıyor. Eğer youtube olsun uygulama kurayım dersen 2000 tl lik cihazlar var.
Teşekkürler Adem Bey. Buradan link atabiliyor musunuz? Yoksa özelden atabilir misiniz aldığınız ürünün linkini?

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Teşekkürler Adem Bey. Buradan link atabiliyor musunuz? Yoksa özelden atabilir misiniz aldığınız ürünün linkini?

Aynı üründen ben sarı sitede satıyorum. Ottocast diye aratabilirsiniz

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Aynı üründen ben sarı sitede satıyorum. Ottocast diye aratabilirsiniz
Hocam bizim ülkede sarı sitede, dolapta falan satan var genelde ama 1500 hatta 2000 tl nin üstünde fiyatlar. Aliexpress vergi olsada yinede kupon falan uyguna geliyor. ben içine program kurulanı almadım. sadece wifiye çevirmesi bana yetti. Bu işin babası sadece wifiye çevireyim dersen carlinkit 5.0 air hem ios hem android bağlanıyor ama ucuzlarıda var. Benim aldığım tek android için aacarbox diye geçiyor linlini özelden arkadaşa atarım.

amedaslan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Meslek
Öğretmen
Konular
9
1. Hocam bende de 11t pro var Endonezya romu yüklü, kablolu android auto ya bağlanmıyor, çok yöntem denedim farklı kablo denedim olmadı, bağlandığı zaman da kopmalar oluyor bir daha bağlanmıyor canı ne zaman istese öyle bağlanıyor ama yine kopuyor ne yapmalıyım
2. Aliexpresten ne zaman aldınız cihazın linki varsa atar mısınız, vergisi ne kadar çıkıyor birde

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
1. Hocam bende de 11t pro var Endonezya romu yüklü, kablolu android auto ya bağlanmıyor, çok yöntem denedim farklı kablo denedim olmadı, bağlandığı zaman da kopmalar oluyor bir daha bağlanmıyor canı ne zaman istese öyle bağlanıyor ama yine kopuyor ne yapmalıyım
2. Aliexpresten ne zaman aldınız cihazın linki varsa atar mısınız, vergisi ne kadar çıkıyor birde

Üst Alt