- Adım
- - łŁКΞЯ -
- Cihazım
- Mi9T
- Konular
- 92
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Windows11 Lite Pro x64 | 21H2 - 22000.917
Windows 11 Lite Pro düşük sistem gereksinimi sunan hızlı ve harika bir Windows 11 çalışmasıdır. İçerisinden gereksiz tüm içeriklerin yok edildiği bu özel çalışmada her şey özenle seçilip tek tek silinmiştir. Windows’un update yani güncelleme özelliği, xbox, store ve çok daha fazlası bu sistem içinden sökülüp alınmıştır.
Bu sistem, oyun için dizayn edilmemiştir. Özellikle xbox ve update gereksinimi olan oyunlar için uygun değildir. Lakin bunların dışında tüm oyunlara uygundur ve
FPS farkını iliklerinize kadar hissettirir. Sistem çok sade ve hafif olması sebebi ile düşük donanımdaki bilgisayarlar için iyi bir seçenektir.
Bu sayede istediğiniz o performansı alabilir ve Windows11 deneyimi yaşayabilirsiniz.
- Windows Update, Xbox, Store Içermez. Geri Yüklenmez. İsterseniz Deneyin
- Windows Update Yani Windows Güncellemesi Isteyen Programlar, Oyunlar Çalışmayacaktır.
- Ayrıca Update Olmadığı Için Otomatik Olarak Driver Kurma Özelliği De Yoktur. Bu Şartları Kabul Edip Indiriyorsunuz!
- Kendi Driverlarınızı Yedek Alın Veya Internet Üzerinden Bir Şekilde Temin Edin.
- Esd Sıkıştırma İçermez!
- "Administrator" Olarak Hesap Açılır Ve Masaüstü Gözükür. Kurulum Adımlarının Tümü Otomatikleştirilmiştir. Hata Almamanız Için En Iyi Çözüm Budur.
- Masaüstüne Gelen Araçlar İle Sistemi Lisanslayabilir, Tarayıcı Yükleyebilirsiniz.
NOT:
- İçerisine hiç bir program eklenmemiştir.
- Software klasör desteği vardır. İçerisine katılımsız programları atıp windows kurulumu sonrası kurdurabilirsiniz.
- Masaüstüne Gelen Araç İle Sistemi Aktive Edebilirsiniz
- Pro Sürüm Üzerine Bir Çalışmadır.
ISO DEĞERLERİ:
MD5: BC8BEBBE5DCB0DDD17132862356B7BB8
SHA-256: 69AF8F4977B471D9E52F55AFBA204A5BA3F41BA5F90CE61184310C431767FE2D
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kendi bilgisayarıma kurdum ve şuanda kullanıyorum en ufak bir sorun yok gayet güzel
Son düzenleme: