Çözüldü Windows10dan anlayan bakabilir mi?

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Evde aynı pcden bir tane de ablamda var ona bağlayınca ses, müzik bağlandı yazıyor. Benim pcde sadece ses bağlandı yazıyor. Onda güncellemeler yapılmamış durumda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok şükür çözüldü hocam. Driverlarda sorun yokmuş tamamen bozuk güncelleme :(
KB4549951'e ek olarak bugün düzelsin diye yapmış olduğum KB4517245 güncellemesini(hani şu feature ile başlayan) kaldırdım, düzeldi. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Konuya yorum atan bütün hocalarımdan Allah razı olsun<3clap~~

Son düzenleme:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Arkadaşlar tekrar merhaba :) Güncellemeyi kaldırdıktan sonra 5dk düzelip tekrar aynı hale dönünce yeni guncellemeyi bekledim burayı boşa meşgul etmek istemedim. Şimdi tekrar karşınızdayım ama bu sefer sorunun ne olduğunu biliyorum. Wifi bağlıyken bluetooth tan ses gelmiyor. Wifi kapatıp Bluetooth bağlantısını kesip tekrar bağlandığımda sorunsuz bir şekilde bağlanıp ses alabiliyorum. Wifi açtığım zaman müzik devam ediyor ama durdurup tekrar açsam ses yok. Veya diyelim şarkı bitti sıradaki şarkıda ses gelmiyor. Mevcut şarkı bitene kadar ses alabiliyorum. Bildiğim kadarıyla bilgisayarların wifi ile Bluetooth kartı tek parça. Çakışma oluyor zannımca. Modemde 5ghz olsa denerdim ama yok. Ve şimdi şunu fark ettim wifi unut dediğimde sorun çözülüyor. Modemle Bluetooth sinyali çakışıyor. Bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Hayırlı ramazanlar iyi akşamlar...

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Sorunu çözdüm bende wifi sinyal artırıcı vardı Dark'ın. PC nin wifi'ı kapatıp harici wifi kartından bağlanıyorum çakışma sorunu çözülmüş oluyor. Konu kilit tekrardan :D Hayırlı ramazanlar<3

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Benim fan sorununa cozum yok suan trde fanda yok napacam bilmiyorum :) bilgisayarin yukde calismasi cok sikinti oldu bana arkaplanda yukde calismasini saglicak biseyde yok en son windows 8e donucem fani degistirip
Hani bi tek.guncellemeyle alakali degil bu sorun ama bilgisayarin durduk yere asiri yukde calismasi guncelleme sorunu

Üst Alt