- Adım
- Ayhan
- Cihazım
- Xiaomi 11 5G
- Meslek
- Full Stack Dev.
- Konular
- 134
Bilgisayarınızda yer alan bazı virüsleri temizlemenizin bir çok yolu olabilir. Bu yollardan bir tanesi de Microsoft'un geliştirmiş olduğu bu yazılım, bilgisayarınızdaki mevcut diskleri tarayıp dosyalarınızı analiz ediyor.
Anti Virüs programları, kayıt defterleri veya Windows Defender'da yaptığımız temizlikler sonucu silinemeyen veya tamamen kaldırılmayan virüs ile mutlaka karşı karşıya gelmişsinizdir. Mesela ben direkt olarak bilgisayarı formatlıyordum.
Bir virüsü kaldırmak için çeşitli alternatif yollara başvurmak, virüsün veya zararlı içeriğin kaldırılabilirlik oranını yükseltmektedir. Yani, tek bir program ile virüsü anında kaldıracağım diye bir şey yok.
Bilgisayarınız 64 bit ise:
Bilgisayarınız 32 bit ise:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Anti Virüs programları, kayıt defterleri veya Windows Defender'da yaptığımız temizlikler sonucu silinemeyen veya tamamen kaldırılmayan virüs ile mutlaka karşı karşıya gelmişsinizdir. Mesela ben direkt olarak bilgisayarı formatlıyordum.
Bir virüsü kaldırmak için çeşitli alternatif yollara başvurmak, virüsün veya zararlı içeriğin kaldırılabilirlik oranını yükseltmektedir. Yani, tek bir program ile virüsü anında kaldıracağım diye bir şey yok.
Bilgisayarınız 64 bit ise:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bilgisayarınız 32 bit ise:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir