Soru Windows 11 Uyumlu Driver Varmı ?

gardon611

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Bilgisayar Yazılım
Konular
6
Yanın şoyle soylım eğer memnunsanız boş verın ne atmak ıstıyorsunuz rom olarak
Şöyle ki, sadece benim cihazıma özel bir durum mu bilmiyorum ama MIUI ROM'larda, örneğin tarayıcıdan bildirim geliyor "şu kişi bir şey yazdı" diye. Tıkladığımda ise o sayfayı ya da yazıyı açmıyor, sadece tarayıcıyı boş bir sayfa olarak açıyor. Bunun dışında bir de merak ediyorum; HYPER OS'un yeni versiyonları nasıl, yeni özellikler neler? Ayrıca, HYPER OS haricinde saf Android arayüzü olan cihazlar da ilgimi çekiyor. Örneğin, Google telefon uygulaması çok güzel, spam çağrıları direkt algılıyor. Arayüz daha sade, hiçbir şey yüklü olmuyor, temiz ve güncel bir deneyim sunuyor, bu yüzden ilgimi çekiyor.

burak25863

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
note 10 pro
Konular
26
HYPER os telefonunuz desteklemıyor google uygulamarı ıse bunun şuan romunuza kurabılırsınız forumda yontemler var yada coustom rom deneye bılırsınız ama işlemcı bıraz sıkıntılı o yüzden dıkkatlı olamanızı tavsıye ederım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer tarayıcıdan saçma uyarılar gelıyorsa buyuk ıhtımal bı reklam yüzüne tlf vürüs vardır genelde çünkü oyle oluyor

gardon611

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Bilgisayar Yazılım
Konular
6
HYPER os telefonunuz desteklemıyor google uygulamarı ıse bunun şuan romunuza kurabılırsınız forumda yontemler var yada coustom rom deneye bılırsınız ama işlemcı bıraz sıkıntılı o yüzden dıkkatlı olamanızı tavsıye ederım
Redmi Note 10S için portlanmış güncel HYPER OS ROM'ları mevcut. Telegram sayfasında her türlü ROM düzenli olarak paylaşılıyor. En bilindik kişilerden biri de sanırım NEESCHAL'dı, Kernel portlayıp herkesin kendi ROM'unu yapmasına ve paylaşmasına olanak sağlıyor. Orada paylaşılan ve benim beğendiğim bir ROM vardı, oldukça şık ve güzel bir HYPER OS portuydu.

burak25863

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
note 10 pro
Konular
26
Tabıkı kurabılırsınız tlf sızın sonuçta

Ama stabıl olması onemlı sonuçta bır veya bırden çok kişin yaptığı bır rom sızde mesela wifi girmez diğer kişide arama da ses gelmez buna dıkkat edersenız daha ıyı olur

Eğer coustom rom kuracaksanız sizlere uygulamalar konusunda yardımcı olabılırım çunku coustom rom kamera vs fazla onem verılmez

gardon611

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Bilgisayar Yazılım
Konular
6
Eğer tarayıcıdan saçma uyarılar gelıyorsa buyuk ıhtımal bı reklam yüzüne tlf vürüs vardır genelde çünkü oyle oluyor
Bu yazında bahsettiğin gibi bir durum değil. Örneğin, bu forumdan bildirim almak istiyorum ve izin veriyorum. Sen bir mesaj attığında bana bildirim geliyor, ama o bildirime tıkladığımda normalde senin yazını açması gerekirken sadece tarayıcı açılıyor ve öyle kalıyor. Kendim siteye girip bakmam gerekiyor. Başka bu problemi yaşayan var mı bilmiyorum, ama telefonu aldığım günden beri böyle. Orijinal halinde de böyleydi, format attım yine böyle, ROM yükledim yine aynı. Sanırım bu, MIUI'ye özgü bir hata diye düşünüyorum.

burak25863

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
note 10 pro
Konular
26
hangı tarayıcı kullanıyorsunuz

burak25863

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
note 10 pro
Konular
26
ayarlar varsayılan uygulama olarak firefox mu var bı kontrol eder mısınız ?

MIUI’nin kendi tarayıcısını devre dışı bırakır mısınız

burak25863

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
note 10 pro
Konular
26