- Adım
- - łŁКΞЯ -
- Cihazım
- Mi9T
- Konular
- 92
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Windows 11 Single Language TR | Build 22000.100 | x64
Modifiyeli Sistemdir Normal Kurulur..
Henüz geliştirme aşamasındaki Windows 11, Microsoft tarafından geliştirilerek 24 haziranda açıklanması beklenen Windows 10’un yeni özelliklerini
taşıyan en son sürümüdür. Güvenlik, iyileştirme güncelleştirmeleri, merkeze yerleştirilmiş simgeler, görev çubuğu öğeleri,
daha hızlı esesti özelliği,yükseltme konseptine sahip son görünümüyle sizlerle.
- CRC32: 099BB68E
- MD5: C834068E0715291A85C4D45DC39FF91A
- SHA-1: 7C80E170F695B14224E364236EEBB04EE04FCAA3
- Windows Recovery (winre.wim) silindi
- Defender kapatmıştım ancak kurulumda aktif geliyor başlangıçta görünmüyor (Araçlardaki Defender control ile kapatılabilir)
- İso dosyasından elle yükseltme dosyaları silindi (Windows 10 iso kurulum dosyaları kullanıldı)
- Mağaza, Hesap makinesi Kamera- Fotoğraflar Notepat Paint Ekran alıntı aracı Posta dışındaki işe yaramayan metro uygulamaları kaldırıldı
- Adım kaydedici kaldırıldı
- Hello face kaldırıldı
- Rezerv alanı kapatıldı
- Arka planda çalışan ve sistemde donmalara neden olan otomatik bakım, onarım, temizlik, disk birleştirme işlemleri kapatıldı
- Net Framework 3,5 aktif
- Eski bileşenler aktif
- Masaüstü simgeler aktif
- Windows fotoğraf görüntüleyici eklendi
- UAC yönetici modunda kapatıldı
- Windows search devredışı
- Onedrive devre dışı
- Cortana devre dışı
- Telemetryler kapatıldı gizlilik ayarları yapıldı
- Sistem temizliği yapıldı
- Gereksiz servisler kapatıldı
- Sanal bellek dosyaları kapatıldı
- Uyku modu hazırda bekletme dosyaları kapatıldı
- Hız ve stabiliteye yönelik çalışma yapıldı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Boyut: 3.98 GB (ESDSİZ)
Kendi bilgisayarıma kurdum ve sorunsuz kullanıyorum tabi ufak tefek hataları var ama yine de kullanıma engel değil..
Araçlar - WhyNotWin11 - Uyumluluk Kontrol Aracı
WhyNotWin11 - Uyumluluk Kontrol Aracı wait~~ Orjinal Inseder Sürüm Kuracaklar İçin Gerekli Olan Yardımcı Kontrol Aracı wait~~ Bilgisayarımızın veya Dizüstü Bilgisayarımızın Windows 11'i çalıştırıp çalıştırmadığını kontrol etmemizi sağlayan bir araçtır. Bu WhyNotWin11 Windows 11 Denetim Aracı...

Bilgisayar - Windows 10’dan, Windows 11 Yükseltme Adımları
Windows 10’dan, Windows 11 Yükseltme Adımları Eğer halihazırda Windows 10 kullanıyorsanız direkt olarak yükseltme yapabilirsiniz. Windows Update aracılığıyla sisteminizi yükseltebilmek için aşağıdaki adımları takip etmelisiniz. Bağlantıya tıklayarak Insider kayıt sayfasına gidin. Windows 10...

Son düzenleme: