Yükle seçeneği yok sağ tık yaptığımdaGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhaba arkadaşlar, Windows 10'da cihazı bağladığınızda eğer Mtp kurulumunda hata alıyorsanız, sadece şarj oluyorsa, cihazı fastboot modunda vs görüyor fakat Mtp modunda görmüyorsa, bilgisayara dosya alışverişi yapamıyorsanız, çözümünü aşağıda anlattım.
Yapmanız Gerekenler:
1- C:\Windows\INF konumunu açmak
2- wpdmtp.inf dosyasına sağ tıklayıp Yükle deyin.
Hepsi bu kadar. Eğer yine görmezse Telefondan geliştirici ayarlarından Usb Hata Ayıklamayı Açık yapın.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dosyayı buradan da indirebilirsiniz. Xiaomi MTP Driver – Xiaomi Tools
twrp atmaya çalışıyordum lakin usb bağlı iken pc görmüyordu en sonr farklı twrp denemeyi denedim bu sefer pc gördü telefonumu
Merhaba arkadaşlar, Windows 10'da cihazı bağladığınızda eğer Mtp kurulumunda hata alıyorsanız, sadece şarj oluyorsa, cihazı fastboot modunda vs görüyor fakat Mtp modunda görmüyorsa, bilgisayara dosya alışverişi yapamıyorsanız, çözümünü aşağıda anlattım.
Yapmanız Gerekenler:
Hepsi bu kadar. Eğer yine görmezse Telefondan geliştirici ayarlarından Usb Hata Ayıklamayı Açık yapın.
Arkadaşlar Merhaba
Bende aynı sorundan müzdariptim ve burada ve diğer sitelerdeki bütün çözümleri tek tek denedim hiçbiri sorunuma çare olmadu malesef.
Ama sonunda çözdüm ve benimle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara bi yardımı dokunur diye paylaşmak istiyorum.
Sorunum xiaomi cihazlarımı pc ye(windows 10 pro) takdığımda ''dosya aktarımı'' kısmına basınca pc de cihazı ve dosyalarını görememekti.
ilk olarak internetten Qualcom usb driver indirip kurdum
ardından aşağıdaki adımları izleyerek elle driver gösterip cihazım pc ye bağlı ve dosya aktarımı seçili iken anında driver yükleyerek cihazımı görmeye başladı.
Aşağıdaki yöntem alıntıdır. Bu yöntemi uygulayarak driver ı tanıttım.
Bu yöntem genel olarak hatayı çözen işlemdir. Çoğu kullanıcı bu yöntem ile hatayı çözdüğünü belirtiyor. Yukarıda da bahsettiğim gibi aygıtları bilgisayarınıza taktığınız zaman, sürücüleri otomatik olarak yüklenir. Ancak bu olmuyorsa, sürücüler manuel olarak da yükleyebiliyoruz. Bunu Aygıt Yöneticisi’ni kullanarak yapacağız.
- Başlat arama bölümüne Aygıt Yöneticisi yazın ve Enter‘a basın.
- Aygıt yöneticisi listesinde sorunlu cihazın olduğu bölümün yanındaki “>” işaretine tıklayarak aygıtlara erişin.
- Sorunlu olan aygıta sağ tıklayın ve Özellikler‘e girin.
- Üst sekmeden Sürücü sekmesine geçiş yapın.
- Sürücüyü güncelleştir butonuna tıklayın.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
- Bilgisayarımdaki sürücülere göz at seçeneğini seçin.
- Gözat butonuna tıklayın.
- Yerel Disk C:\Windows\WinSxS konumunu seçin ve Tamam butonuna basın.
- Sonraki butonuna tıklayın.
- Sürücünün bilgisayarınızda aranmasını ve kurulmasını bekleyin. Bu şekilde muhtemelen Windows cihazınızın sürücülerini yüklerken bir hatayla karşılaştı uyarısı almadan sürücüyü yükleyebilirsiniz.
Yapmanız Gerekenler:
hay Allah razı olsun saatlerdir uğraşıyorum sayende sorun ortadan kalktı teşekkürlerGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yapmanız Gerekenler:
Çok teşekkür ederim, sorunumu bu çözdüArkadaşlar Merhaba
Bende aynı sorundan müzdariptim ve burada ve diğer sitelerdeki bütün çözümleri tek tek denedim hiçbiri sorunuma çare olmadu malesef.
Ama sonunda çözdüm ve benimle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara bi yardımı dokunur diye paylaşmak istiyorum.
Sorunum xiaomi cihazlarımı pc ye(windows 10 pro) takdığımda ''dosya aktarımı'' kısmına basınca pc de cihazı ve dosyalarını görememekti.
ilk olarak internetten Qualcom usb driver indirip kurdum
ardından aşağıdaki adımları izleyerek elle driver gösterip cihazım pc ye bağlı ve dosya aktarımı seçili iken anında driver yükleyerek cihazımı görmeye başladı.
Aşağıdaki yöntem alıntıdır. Bu yöntemi uygulayarak driver ı tanıttım.
Bu yöntem genel olarak hatayı çözen işlemdir. Çoğu kullanıcı bu yöntem ile hatayı çözdüğünü belirtiyor. Yukarıda da bahsettiğim gibi aygıtları bilgisayarınıza taktığınız zaman, sürücüleri otomatik olarak yüklenir. Ancak bu olmuyorsa, sürücüler manuel olarak da yükleyebiliyoruz. Bunu Aygıt Yöneticisi’ni kullanarak yapacağız.
- Başlat arama bölümüne Aygıt Yöneticisi yazın ve Enter‘a basın.
- Aygıt yöneticisi listesinde sorunlu cihazın olduğu bölümün yanındaki “>” işaretine tıklayarak aygıtlara erişin.
- Sorunlu olan aygıta sağ tıklayın ve Özellikler‘e girin.
- Üst sekmeden Sürücü sekmesine geçiş yapın.
- Sürücüyü güncelleştir butonuna tıklayın.
- Bilgisayarımdaki sürücülere göz at seçeneğini seçin.
- Gözat butonuna tıklayın.
- Yerel Disk C:\Windows\WinSxS konumunu seçin ve Tamam butonuna basın.
- Sonraki butonuna tıklayın.
- Sürücünün bilgisayarınızda aranmasını ve kurulmasını bekleyin. Bu şekilde muhtemelen Windows cihazınızın sürücülerini yüklerken bir hatayla karşılaştı uyarısı almadan sürücüyü yükleyebilirsiniz.