- Adım
- Halil
- Cihazım
- Poco X5 Pro 5G
- Meslek
- Bilişim ırgatı
- Konular
- 213
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Halen diski temizleme pesindesinizYa arkadaşlar 37 GB kullanmış Windows ne anlatıyorsunuz bu normal zaten 243-37=206 GB boş alanı var zaten adamın sorunu bu değil HDDsinin devamı yok bu adamın sorunu bu
buyurun hpcam daha önce de bakmıştım dediğiniz bölüme ancak bağlantı sağlanamadı diyor altta. bomboş sayfa çıkıyor böylewindows başlat kısmına arama bölümüne "disk" yazıp "sabit disk bölümleri oluştur" kısmının ekran görüntüsünü ekleyebilir misiniz?
daha önce yaptım hocam 400 500mb kadar bir alan açtı sadece. Geçici dosyolar ilk attığım ss de gördüğünüz gibi maalesef düşük boyutta. keşke öyle silseydi
- Görev çubuğundaki arama kutusuna ayarlar yazın ve sonuç listesinden bu ögeyi seçin.
- Ardından Sistem > Depolama > Bu Bilgisayar ögesini seçin ve listeyi kaydırıp Geçici dosyalar’ı seçin.
- Geçici dosyaları kaldır ögesinin altında Windows’un önceki sürümü onay kutusunu seçin ve ardından Dosyaları kaldır’ı seçin.
NOT: By.TRabZonLu™ Hocamın dediği gibi eğer yeniden temiz bir kurulum yaparsanız ( ki bence en sağlıklısı budur ) Windows otomatik olarak etkinleşir.
Teşekkür ederim hocam ancak ben de zaten aynı soruyu soruyorum toplamda 500gb diskim var ama c 243gb toplam grünüyor. onu sorguluyorum bende.Karşınıza böyle ayrılmamış yazan bir disk görünecek onun üstüne sağ tıklayın Yeni basit birim oluştur de Sürücü harfi ata ve oluşsun geriye kalan kısmı HDD'nin istersen 243 GB'lik C sürücüsünde küçültebilirsin senin için daha iyi olur
Sanal disk hizmetine bağlanmamış çözümünü bilmiyorum ama araştırayım size buradan yazarım.buyurun hpcam daha önce de bakmıştım dediğiniz bölüme ancak bağlantı sağlanamadı diyor altta. bomboş sayfa çıkıyor böyle
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha önce yaptım hocam 400 500mb kadar bir alan açtı sadece. Geçici dosyolar ilk attığım ss de gördüğünüz gibi maalesef düşük boyutta. keşke öyle silseydi
Teşekkür ederim hocam ancak ben de zaten aynı soruyu soruyorum toplamda 500gb diskim var ama c 243gb toplam grünüyor. onu sorguluyorum bende.
Disk yönetimi sayfasını açınca karşıma yukarda eklediğim görselde görüneceği üzere maalesef bomboş sayfa çıkıyor
Kesinlikle hocam teşekkür ederimYa arkadaşlar 37 GB kullanmış Windows ne anlatıyorsunuz bu normal zaten 243-37=206 GB boş alanı var zaten adamın sorunu bu değil HDDsinin devamı yok bu adamın sorunu bu
Halen diski temizleme pesindesiniz
Allah razı olsun hocam ben de uğraşıyorum kaç zamandır bir çözüm bulamadım. Formatsız halletmeye çalışıyorum. Bir yolunu bulamazsam mecbur formatla düzelir zatenSanal disk hizmetine bağlanmamış çözümünü bilmiyorum ama araştırayım size buradan yazarım.
Hocam öncelikle güvenli modda deneyin aynı yere girmeyiKesinlikle hocam teşekkür ederim
Allah razı olsun hocam ben de uğraşıyorum kaç zamandır bir çözüm bulamadım. Formatsız halletmeye çalışıyorum. Bir yolunu bulamazsam mecbur formatla düzelir zaten