Çözüldü Windows 10 sıfırlama işlemi takılı kalma sorunu

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Hocam flash bellek varsa alın onu bir arkadaşınıza veya bilgisayarcıya gidip iso format dosyası ile flash belleğe format dosyası hazırlayın Google'dan aratarak bulabilirsiniz. Daha sonra flash bellek ile format atarsınız.

ernkrklc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Hocam flash bellek varsa alın onu bir arkadaşınıza veya bilgisayarcıya gidip iso format dosyası ile flash belleğe format dosyası hazırlayın Google'dan aratarak bulabilirsiniz. Daha sonra flash bellek ile format atarsınız.
Hocam orijinal Windows 10 yazılımım çöpe gitsin istemiyorum bilgisayarcıda servise göndermek en mantıklısı

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
Ekledim resmi hâlâ o şekilde
Hocam mecbur format atmak zorundasın
Başka türlü açılmaz.
Bu aşamada kapatırsan hata verip açılmaz
Bir ihtimal iptal edilmiş gibi davranıp açabilir eski sistemi ama kesinlikle şansa bağlı bişey
Tek yol format gibi görünüyor malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam orijinal Windows 10 yazılımım çöpe gitsin istemiyorum bilgisayarcıda servise göndermek en mantıklısı
Bence takılma hocam böyle şeylere
Onun da çözümü var en nihayetinde

tatarusame

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İ.
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Windowsun kendi aracıyla hazırlanan usb veya dvd ile format atarsanız lisansınıza bir zarar gelmez işlem onunda otomatik olarak etkinleşir hocam

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27

Etkinleştirme kodu var ise bir sorun olmaz zaten ISO dosyasını Windows un kendi sitesinden indirip USB ye yazılıyor hocam.

isimsiz2424

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
POCO x6 Pro 5G
Konular
4
Hp dizüstü bilgisayarım biraz yavaşladığı ve donmaya başladı ben de format atmak istemedim ve ayarlar kısmından bu bilgisayarı sıfırla seçeneğine tıkladım karşıma temiz kurulum ve her şeyi kaldır seçenekleri geldi ben de her şey ilk başta ki gibi olsun diye her şeyi kaldır seçeneğini seçtim sonra gerekli işlemler yapılıyor diyerek beni bir süre bekletti ve daha sonra bilgisayar kapandı ve bu bilgisayar sıfırlanıyor yazan bir ekran geldi uzun bir süre yükledi ve 4-5 saat civarı %51 de takılı kaldı konuyla ilgili araştırma yaptım ve Windowsun sitesinden bilgisayarı güç düğmesinden başlatırsam aynı işlemi tekrar uygular diye bir şey gördüm ve tekrar başlattım bu sefer de Windows kuruluyor ekranı geldi ve sürekli bilgisayar kendini yeniden başlatmaya başladı %64 yüklü haldeyken ve hiç ilerlemedi konuyla ilgili olarak HP müşteri hizmetlerinden destek istedim başka bir bilgisayar üzerinden Windows creation tool ile flash diskime Windows 10 dosyası indireceğimi söylediler başka bilgisayar veya bilgisayarını kullanacağım birisi olmadığı için bu işlemi yapamadım ve bana başka bir yöntem olarak pc kapalı iken güç düğmesi ve esc ye basarak bir kaç seçenek ile aynı işlemi tekrar uygulattılar şuan tekrar bu bilgisayar sıfırlanıyor ekranında ve bu sefer de %41 de takılı halde hâlâ devam ediyor bu sıkıntı devam ederse garanti kapsamında servise göndereceklerini söylediler ama uzun süreceği için istemiyorum başka bir çözüm önerisi olan var mı şimdiden teşekkürler
[/QUOTE
Bilgisayarda recovey bölümü var yeniden yükleme yapmak için modeli Google yazın araştırın nasıl yapılacağını anlatan yerler var kendinizde yükleye bilirsiniz

ernkrklc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Etkinleştirme kodu var ise bir sorun olmaz zaten ISO dosyasını Windows un kendi sitesinden indirip USB ye yazılıyor hocam.
Hocam indirecek pc yok maalesef

Hocam mecbur format atmak zorundasın
Başka türlü açılmaz.
Bu aşamada kapatırsan hata verip açılmaz
Bir ihtimal iptal edilmiş gibi davranıp açabilir eski sistemi ama kesinlikle şansa bağlı bişey
Tek yol format gibi görünüyor malesef

Bence takılma hocam böyle şeylere
Onun da çözümü var en nihayetinde
Biostan tekrar sıfırlama işlemi başlattım

Sorunu çözdüm arkadaşlar yardım isteyen mesaj atabilir

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47

Biostan tekrar sıfırlama işlemi başlattım

Sorunu çözdüm arkadaşlar yardım isteyen mesaj atabilir
Yardım isteyen sizsiniz. Nasıl çözdüğünüzü anlatın ki yardıma ihtiyacı olan biri varsa o da nasiplensin.

Engineertuba

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tugba
Cihazım
Samsung
Konular
0