- Adım
- Murat
- Cihazım
- P40Lite-Mi 9 SE
- Meslek
- Resepsiyonist
- Konular
- 3
ibrahimiyice oem lisans mı? Bir masaüstü Bir de dizüstü bilgisayarıma kurabilir miyim?
2 cevapta evet.ibrahimiyice oem lisans mı? Bir masaüstü Bir de dizüstü bilgisayarıma kurabilir miyim?
Teşekkür ederim tavsiye için, yakın zamanda iyi haberlerle dönerim inşallahValla hem de ne güzel olur. Notebook 'lar için "home" lisans anahtarı olursa memnun oluruz.
Artık kullanıcıların çoğunluğu notebook'larında "home" sürümü kullanıyorlar.
Açıkçası ben ınternette ki kodu Cmd komutuyla aktifleştirdim. Sorun yaşamadım performans kaybı yok.Microsoft bu keylerin güvenilir olmadığını bizleri yarı yolda bırakabileceğini ve satın almamamız gerektiğini satın aldıktan sonra oluşan olumsuzluklardan sorumlu olmayacaklarını belirtiyor. Sizin görüşleriniz nedir?
Ben hocam içinden çıkamayacağım bir sorunla karşılaştığımda Microsoft dan destek alıyorum, her türlü veri alış verişinde bulunuyorum, insanlar bu işletim sisteminin kusursuz çalışması için gece gündüz emek harcıyor, korsan key kullanıp bu insanlar karşısında mahcup duruma düşemem, ayrıca kul hakkına da giremem. Profesyonel dahi olsan yazılım işi kolay değil çok fazla zaman ve emek gerektiriyor, emek hırsızlığını destekleyemem.Açıkçası ben ınternette ki kodu Cmd komutuyla aktifleştirdim. Sorun yaşamadım performans kaybı yok.
Yine de bana gereksiz geliyor. Bu kendi düşüncem
Hocam sonuna kadar haklısınız yazılım işinde olduğum için zorluklarını biliyorum.Ben hocam içinden çıkamayacağım bir sorunla karşılaştığımda Microsoft dan destek alıyorum, her türlü veri alış verişinde bulunuyorum, insanlar bu işletim sisteminin kusursuz çalışması için gece gündüz emek harcıyor, korsan key kullanıp bu insanlar karşısında mahcup duruma düşemem, ayrıca kul hakkına da giremem. Profesyonel dahi olsan yazılım işi kolay değil çok fazla zaman ve emek gerektiriyor, emek hırsızlığını destekleyemem.
Microsoft bu keylerin güvenilir olmadığını bizleri yarı yolda bırakabileceğini ve satın almamamız gerektiğini satın aldıktan sonra oluşan olumsuzluklardan sorumlu olmayacaklarını belirtiyor. Sizin görüşleriniz nedir?
Postta belirttiğim gibi 1 yıldır satış yapıyorum ve daha "kardeşim sen bunu sattın ama bu patladı ne yapıcaz?" diye bir geri dönüş almadım. Ayrıca aklınızda "bu keyler çalıntı mı acaba?" gibi bir soru varsa onu da cevaplamak isterim, tabii ki de çalıntı key değil. Daha önceden stoklanan keyler oluyor genelde.Hocam bu keyin güvenilirliği nedir? Belli bir zaman sonra kullanım dışı olma ihtimali varmı ?