Yardım Windows 10 32 i biti win 10 64 bit yapamıyorum

muratkros

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Casper
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
p
Telefon Modeli
Casper
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar ben win10 32 bit i yanlışlıkla bilgisayarıma kurdum ve win10 64 bit format başlatıcaktım ki dowlandoading operating system hatasını verip bana formatı başlattırmıyor normal bilgisayardan başlattığımda ise bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor hatası alıyorum önceden
win7 64 bit kullanıyordum:
Anakartım 64 bit tabanlı
Ekran kartım:Radeon r7 250 series
Ram:4gb
işlemici:İntel i3 64 bit uyumlu

lütfen yardım edin.

f2999

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
mi 6
Meslek
Zihinsavar
Konular
4
Formatı atarken eufi ile atıyorsanız anakartınız eufi destekli olması gerekiyor (Sizin dediniz yerden yapıyorum loading operating sistem hatası alıyorum) bahsettiğiniz cümle ile formatı attığınızı fakat bilgisayarı başlatırken bu hatayı aldığınızı varsayıyorum. Siz muhtemelen uefi ile format attınız. Normal format atmanızı öneririm ya da bios ayarlarından eufi boot u seçmeniz gerekir.

Oyla:

gince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
günay
Cihazım
mi 8
Konular
9
1. setuptan security bölümünden disable seçin.
2. uefi ayarı ile windows dosyalarını flashdiske attığınızı varsayarak setup ayarını uefi olarak mı kontrol edin.
3. işlemler doğru ise boot bölümünden usb hdd seçin.

bu işlemlerden önce çalışan bir sistemden yukarıda bahseden arkadaşın dediği gibi rufus programı ile dosyaları flashdiske atın. nasıl kullanılacağını bilmiyorsanız nette araştırabilirsiniz. dikkat etmeniz gereken 64 bit iso dosyasını seçtikten sonra dikkat etmeniz gereken aşağıdaki seçili olan yerdir. deneyerek çözebilirsiniz. işaretli yerdekini ne seçerseniz boot ayarınıda ona göre yapmalısınız.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt