- Adım
- orçun
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 1
rom yükledikten sonra veri ve wifiyi kullanamıyorum
düzelmedi maalesef hocam yaMerhaba hocam, Persist yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Rehber - Persist Nasıl Yüklenir? (Sensörler, Wifi/Bluetooth, Parmak İzi Okuyucusu vs. sorunu çözümü)
Persist Neden Yüklenir? Telefondaki sensörler çalışmıyorsa, çağrı esnasında telefonu kulağınıza götürdüğünüzde ekran kapanmıyorsa, Wifi/Bluetooth hata veriyorsa, kamera net fotoğraf çekmiyorsa, parmak izi okuyucusu çalışmıyorsa vb. durumlarda cihazınıza persist flashlamanız gereklidir...forum.miuiturkiye.net
Kullanmış olduğunuz romda bir sorun olabilir hocam. Başka roma geçiş yapmayı deneyebilirsiniz.düzelmedi maalesef hocam ya
ilk olarak sagit_global_images_V8.2.2.0.NCAMIEC_20170609.0000.00_7.1_global_798f55f46f romunu kurdum telefon yavaşladığı için fastboot üzerindenattığınız romu ne şekilde nasıl yüklediniz hangi romu atınız detay verirseniz daha hızlı çözüm bulunabilir. wifi vs.. sorunu persist ile ilgilidir. orjinal romun içinden alıp twrp ile flashlanabilir. şebeke gelmemesi telefondaki imeinin silinmiş olabileceğini gösterebilir. kontrol eder misiniz imei duruyor mu? açıkça hangi işlemleri hangi sırayla yaptığınızı yazarsanız bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır
benim amacımda rom yükleme yoktu telefonu sıfırladım çok şarj tüketmesinden dolayı 1 yıldır sıfırlama yapmıyordum telefonu sıfırla dedim ve ben o zamanki romu kullanmayı hedefliyodum sıfırlanıp telefon açılacak diye bekliyordum beni sıfırlama sırasında yeniden açılırken twrp ye attı telefon sistemi yeniden başlat dedim sistem yüklü değil dedi bende mecbur rom yüklemek zorunda kaldım asıl başlangıç böyle başladıilk olarak sagit_global_images_V8.2.2.0.NCAMIEC_20170609.0000.00_7.1_global_798f55f46f romunu kurdum telefon yavaşladığı için fastboot üzerinden
sagit_images_V11.0.2.0.PCACNXM_20191019.0000.00_9.0_cn romunu kurdum çin romuymuş buda sonra wifi ve veriyi kullanamadım sonra tekrar fastboota bağlanıp
sagit_global_images_V10.4.1.0.PCAMIXM_20190714.0000.00_9.0_global romunu kurdum global rom girdiğimde veri wifi yoktu bu romun içinden persisti aldım twrp ile imaj yaptım işlem tammalandı açtım yine yoktu sonra linkteki persist işlemindeki 1.kısmı yapmayı denedim yine açtım telefonu yine aynı hüsran ile karşılaştım