Soru Wifi ve Sinyal işaretinin arasındaki sembolun adı nedir..

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Çözüm gayet basit ,

Yeni üyelerin yeni başlık açarken karşılarına çıkacak bir uyarı sistemi ,

Mesela

"Lütfen yardım başlığı açmadan önce sitede arama yapınız " gibi

Mesela başlık açılmadan önce çok çok çok ufak bir arama ile bu sorunun cevabı bulunabilir

Arama'dan kastım başlıklar arasında dolanmak değil , tek bir butona (arama) basıp "işaret,anlam,sinyal,wifi" tarzı kelimeleri yazmak bile yeterli

Başlık sahibi yanlış anlamasın ama , daha başlığı gördüğüm anda yemin ederim vowifi işaretinin soruldugunu anladım , hatta kesin şimdi bir çıkıp "volte işareti o" diye yanlış cevap verir bile dedim.

Yapacak bir şey yok

Tek çözüm yeni başlık açmadan önce arama yapmayı teşvik edecek bir script hazırlamak

Ayrıca forumda bu tarz bir kural olmadığı için başlık sahibine hiç bir şey söyleme gibi bir lüksümüz yok maalesef

Hocam sembolun anlamını bilsem arama yapabilirim bilmediğimden dolayı sormak istedim diyelim.Haricinde merak ettiğimiz bir şeyi zaten aratıyoruz o konu hakkında yorum ve bilgilere bakıyoruz..

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Hocam sembolun anlamını bilsem arama yapabilirim bilmediğimden dolayı sormak istedim diyelim.Haricinde merak ettiğimiz bir şeyi zaten aratıyoruz o konu hakkında yorum ve bilgilere bakıyoruz..
Hocam sizlik bir durum yok , zaten size yuklenilmemesi gerektiğini ayrıca belirttim . İyi forumlar

Oyla:
Üst Alt