Yardım WiFi sorunu

cafeplus123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi 10t
Konular
52
Redmi note 8 kullanıyorum online oyunlarda sürekli wifi kopuyor var mı Bi çözümü?

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
2
Eu betadayim aynı sorun bende de var

Oyla:

Lacorna

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Ben de sık sık wifi kopması yaşıyorum. Wifi - Bluetooth chipleriyle ilgili bir sorun var galiba.. Umarım donanım problemi değildir ve yazılımla çözülür..Yoksa çok can sıkıcı.. Aynı şekilde Bluetooth cihazı bağlıyken internet hızının düşmesi , mi band 4 bağlantısının çok kısa mesafelerde 2-3 metrede kopması vs wifi ve bluetooth ile ilgili sorun olduğunun göstergesi.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bazı durumlarda cihazdan değilde modem kaynaklı olabiliyor bu tür sorunlar örneğin ben leptopta yaşıyodum bu sorunu modemden wifi ayarlarını 11b/g moduna alıp 1 ile 13 arasındaki wifi kanalını sabit bi rakam seçtim wps ayarını devre dışı bıraktım ve Grup Anahtarı Güncelleme Periyodu veya WPA/WPA2 Anahtarı Güncelleme Periyodu tarzı bi ayar görürseniz kapatın veya değerini 0 yapın birde böyle deneyin bunlar modem tarafıydı.

Telefondada ayarlardan wifi ayarlarına girip gelişmiş ayarları açın Akıllı ağ, Wifi yardımcısı, Trafik modu bu tarz ayarları kapatın.

Oyla:

cafeplus123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi 10t
Konular
52
Bazı durumlarda cihazdan değilde modem kaynaklı olabiliyor bu tür sorunlar örneğin ben leptopta yaşıyodum bu sorunu modemden wifi ayarlarını 11b/g moduna alıp 1 ile 13 arasındaki wifi kanalını sabit bi rakam seçtim wps ayarını devre dışı bıraktım ve Grup Anahtarı Güncelleme Periyodu veya WPA/WPA2 Anahtarı Güncelleme Periyodu tarzı bi ayar görürseniz kapatın veya değerini 0 yapın birde böyle deneyin bunlar modem tarafıydı.

Telefondada ayarlardan wifi ayarlarına girip gelişmiş ayarları açın Akıllı ağ, Wifi yardımcısı, Trafik modu bu tarz ayarları kapatın.
3 ayrı modemde denedim yine koptu reis. Galaxy Ace var çöp telefon onda bile böyle bişey olmuyor kopma sıfır. Genel Bi sorunu bence bu telefonun.

Oyla:

cafeplus123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi 10t
Konular
52