- Adım
- Bahadır
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8 Se
- Konular
- 38
Merhaba, yaklaşık 4 5 ay önce mi 8se telefonunu aldık 2 adet birisi bana birisi babama. Ancak bu telefonların Wi-fi Mac adresleri aynı girilmiş ve bu evdeki wi-fi ye veya dışarıdaki wi-fi ye veya benim (veya babamın) hotspot açtığında bağlanmaya sorun oluyor. Yani iki kişi bir wifi ye giremiyoruz çünkü Wifi Mac adreslerimiz aynı. Bunu nasıl değiştirebilirim. Lütfen aldığın yere neden söylemedin veya yaptırmayın demeyin adam sadece telefonu satıyor hiç bir alakası yok telefonla telefonum kaç kere fastboot ta vs kaldı forum forum gezerek çözdüm sorunu. 2 3 hafta çin romunda kaldığımı bilirim.
Özet: Sorunum Wifi Mac adresi aynı bunu nasıl değişebilirim. Elimde boşta bir telefon var onunki ile değiştirebilirim, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Araştırdım ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Özet: Sorunum Wifi Mac adresi aynı bunu nasıl değişebilirim. Elimde boşta bir telefon var onunki ile değiştirebilirim, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Araştırdım ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Moderatör tarafında düzenlendi: