Soru Wifi Kullanarak Arama Yapın

emreli01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
EMRE SARI
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Wifi Kullanarak Arama Yapın ı aktif etkemek ne işe yarar bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim aktif edince şebeke simgesinin telefonlu wifi işaret i geliyor

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
WoWifi özelliğini sunan tek operatör-şu anlık- Vodafone.

Oyla:

emreli01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
EMRE SARI
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Bu çok doğru bir tanım değil. Bu özellik VoLTE ile birlikte aslında ülkemizde aktif. Ancak maalesef operatörler yalnızca belli başlı markalara direk destek veriyorlar. Yani bir iPhone veya Samsung cihazınız olduğunda (bu özellikleri destekleyen) rahatlıkla aç/kapa yapabiliyor ve bu özelliklerden faydalanabiliyorsunuz.
Ben bu konuda Turkcell'i oldukça fazla sıkıştırdım. Neden Xiaomi cihazlar için, oldukça fazla kullanıcısı olmasına rağmen direk destek vermiyorsunuz diye. Geri bildirim aldılar ancak tabii dikkate alınması için çok sayıda geri bildirim gerekiyor.
Şebekenin çekmediği ancak wifi bulunan yerlerde wifi kanalıyla sorunsuzca görüşme yapabilmenizi sağlar. Yani ülkemiz için de gereksiz diyemeyiz.
Mi 8 cihazımda vodafon hat ile bu özelliği kullanabildim.Hem çağrı yapıp hem de çağrı alabildim.Global kararlı son sürüm

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o halde sorum şebekenin çekmediği durumlarda çagrı yapıp çağrı almasının ücretlendirilmesi ne şekilde oluyor acaba

Oyla:

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
hocam vodafone de ingiliz destekli
Yanlış anladınız ülke içinde ve hattınız çekmeme durumunda olursa kullanabilirsiniz aksi halde telefonu uçak moduna alayım milleti wi-fi üzerinden arayayım diye bir şey yapamazsınız.

Oyla:

goldenmoon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
mi mix 3 & mi 9
Konular
6
Merhabalar
Yurtdışındayim ve vowifi için çok uğraşlar verdim.
Şuan hem turkcell hem vodafone hatlarımı rahat rahat Türkiye'deki tarifelerimden kullanıyorum.
Turkcellin veya vodafonun hangi markaya destek verdiğinin önemi yok, sadece 1 defaligina uyumlu diye bahsedilen bir cihaza sim kartınızı takip aktive edeceksiniz.
Şebeke işaretinin yanında Wifi ye bağlı olduğunuzda gördüğünüz işaret Wifi araması yapabileceğinize dair, şebekenin çekmediği veya az çektiği veya yurtdışında veya uçak modunda Wifi ye bağlı iseniz arama yapabilirsiniz. Sim kart ayarlarında vowifiyi aktifledikten sonra şebeke mi Wifi mi öncelikli kılınacak seçeneği bulunmakta. Yurtdışında bende Wifi varsa hep onu kullan şeklinde ayarlı.
Tabi bunu başarana kadar çok eziyet çektim :) mi mix3 cihazim için calistirabildim. Onuda nasıl yaptığımı forumda bir kaç yerde anlattım. Standartta çalışmaz ise uzun yol konusunda yardımcı olmaya çalışırım.

Oyla:

emreli01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
EMRE SARI
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Merhabalar
Yurtdışındayim ve vowifi için çok uğraşlar verdim.
Şuan hem turkcell hem vodafone hatlarımı rahat rahat Türkiye'deki tarifelerimden kullanıyorum.
Turkcellin veya vodafonun hangi markaya destek verdiğinin önemi yok, sadece 1 defaligina uyumlu diye bahsedilen bir cihaza sim kartınızı takip aktive edeceksiniz.
Şebeke işaretinin yanında Wifi ye bağlı olduğunuzda gördüğünüz işaret Wifi araması yapabileceğinize dair, şebekenin çekmediği veya az çektiği veya yurtdışında veya uçak modunda Wifi ye bağlı iseniz arama yapabilirsiniz. Sim kart ayarlarında vowifiyi aktifledikten sonra şebeke mi Wifi mi öncelikli kılınacak seçeneği bulunmakta. Yurtdışında bende Wifi varsa hep onu kullan şeklinde ayarlı.
Tabi bunu başarana kadar çok eziyet çektim :) mi mix3 cihazim için calistirabildim. Onuda nasıl yaptığımı forumda bir kaç yerde anlattım. Standartta çalışmaz ise uzun yol konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
Ben sadece ayarlar kismindan açtım direk aktif oldu hiç bir uğraş vermedim açıncada simgesi geldi resimdeki gibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt