Yardım Wifi internet hızı düşüklüğü

bayramavci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Pocophone F1
Konular
32
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 12
Telefon Modeli
Pocophone f1
Bootloader Kilidi
Açık
Cümleten iyi forumlar. Konu doğru yere mi açtım bilmiyorum. O yüzden öncelikle kusura bakmayin.

Dün itibari ile terhis oldum ve evdeki internetimle güzel bir zaman geçirmek istedim velakin 1.5 yila yakin kullandigim 35 mbps internetim suan 8 mbps deniliyor. Ve ben sadece 1 mbps zor aliyorum indirme de. İnternet sağlayıcı firma turknet.

Ve bu son 3 ay icerisinde boyle bir sorun oluşmaya basladi.

Resimdeki değerlerden yola çıkarak sorunun nereden kaynaklandigini soyleyebilecek var mi?

Aklima gelen boyle bir sey olabilir mi?Dış kulübe hattaki giriş yerim degistirilmis olabilir mi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-18-12-24-46-740_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-11-18-12-24-46-740_com.android.chrome.jpg
    585,9 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2020-11-18-12-24-54-078_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-11-18-12-24-54-078_com.android.chrome.jpg
    535,6 KB · Görüntüleme: 13

amputebülent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Han
Cihazım
P9 Lite 2017
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Cümleten iyi forumlar. Konu doğru yere mi açtım bilmiyorum. O yüzden öncelikle kusura bakmayin.

Dün itibari ile terhis oldum ve evdeki internetimle güzel bir zaman geçirmek istedim velakin 1.5 yila yakin kullandigim 35 mbps internetim suan 8 mbps deniliyor. Ve ben sadece 1 mbps zor aliyorum indirme de. İnternet sağlayıcı firma turknet.

Ve bu son 3 ay icerisinde boyle bir sorun oluşmaya basladi.

Resimdeki değerlerden yola çıkarak sorunun nereden kaynaklandigini soyleyebilecek var mi?

Aklima gelen boyle bir sey olabilir mi?Dış kulübe hattaki giriş yerim degistirilmis olabilir mi?
büyük ihtimalle portunuz değiştirildi, VDSL hattın böyle değerler vermesi imkansız bir olay, 20 yıllık yedek adsl portlarından veri çekseniz daha iyi değerlere sahip olursunuz. binanızda bulunan diğer kişilere de sorun, bina içi ankastrede problem de olabilir..

Oyla:

bayramavci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Pocophone F1
Konular
32
büyük ihtimalle portunuz değiştirildi, VDSL hattın böyle değerler vermesi imkansız bir olay, 20 yıllık yedek adsl portlarından veri çekseniz daha iyi değerlere sahip olursunuz. binanızda bulunan diğer kişilere de sorun, bina içi ankastrede problem de olabilir..

Cevabiniz icin tesekkur ederim efendim. Sikayet konusu da açtım duruma gore aldığım sonuçları sizinle paylasirim

Oyla:
Üst Alt