Soru Wifi Harici Bildirimler Gelmiyor

Copa.BJK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
18
Arkadaşlar garip bu sorunum var. Bi süredir telefona bildirimler sadece WiFi ile bağlı olunca geliyor.

Whatsapp sms fln değil. Telefonda yer alan diğer uygulamaların bildirimleri. Mesela DH uygulaması, Akbank Mobil gibi. Wifi bağlayana kadar hareket yok ama wifi bağlanınca geriye dönük ekrana düşmeyen tüm bildirimler düşüyor.

Nedir sebebi? Farkında olmadan bi ayarını fln mı değiştirdim?

Son düzenleme:

Copa.BJK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düzeldi Beyler.

Sebebi şuymuş.

Ben geçen hafta faturasız hattımı faturalıya geçirdim. Bununla beraber GÜVENLİ İNTERNET seçeneklerinden biri Aktif olmuş ben böyle bişeyi her ne kadar istememiş olsamda. Bende AİLE olarak aktifti. Güvenli İnternet seçeneklerinin tamamını devre dışı bırakıp telefonu restart edince düzeldi. Şu an sorun yok.

Oyla:

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Ek bir talep olmadan ne diye kendi kafalarına göre şu güvenli internet profilini tanımlıyorlar anlamıyorum. Vodafone da iken kendi bildiklerine benide o profile aktarmışlardı, neredeyse forumların yarısına giriş yapamıyordum engel çıkıyordu karşıma, işin ilginç yanı sizinde bahsettiğiniz üzere uygulamaların çoğundan bildirim de alamıyordum bağlantı yapmıyordu. Arayıp böyle bir isteğimin olmadığını söylediğimde standart geliyor demişlerdi bide. Turkcell'e geçtim kafam rahat en azından birşeye geçiş yapacaksak, bir teklif sunulacaksa adam gibi tarafımla muhattap oluyorlar.

Oyla:

Copa.BJK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ek bir talep olmadan ne diye kendi kafalarına göre şu güvenli internet profilini tanımlıyorlar anlamıyorum. Vodafone da iken kendi bildiklerine benide o profile aktarmışlardı, neredeyse forumların yarısına giriş yapamıyordum engel çıkıyordu karşıma, işin ilginç yanı sizinde bahsettiğiniz üzere uygulamaların çoğundan bildirim de alamıyordum bağlantı yapmıyordu. Arayıp böyle bir isteğimin olmadığını söylediğimde standart geliyor demişlerdi bide. Turkcell'e geçtim kafam rahat en azından birşeye geçiş yapacaksak, bir teklif sunulacaksa adam gibi tarafımla muhattap oluyorlar.
Sorsan biz yapmadık derler ama faturalıya geçişe kadar sorunsuz olan şey geçişten sonra sapıttıysa kim yapmış olabilir dicen cevap alamicaksın :)

Neyse önemli olan sebebini bulmaktı onuda halletmiş olduk :)

Oyla:
Üst Alt