Yardım Wifi Görüyor Ama Hiçbir Şekilde Bağlanmıyor

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Remix Os yükledikten sonra artık wifi bağlantılarını görmeme rağmen hiçbir wifi ye bağlanamıyorum. Şifreleri doğru girmeme rağmen hiçbir şifreyi doğru kabul etmiyor. Orjinal rom yükledim, TWRP ile EpicRom a geri döndüm, hatta bir arkadaş yardımı ile edl modunda dahi orjinal ROM yükledik.

Ama hiçbir şekilde wifi bağlantısı yapamıyorum. Hiçbir yerde hiçbir şekilde şifre kabul etmiyor... Mobil Veri bağlantısı kurabiliyorum ama Wi-Fi hayır....

Yardımcı olabilecek bir babayiğit var mı acaba?

Herkese teşekkür - iyi akşamlar.....

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam bu linkteki romların hepsi fastboot rom.sen cihazına uygun olanı indirip kurarsın. Yalnız hepsi en son çıkan romlar.latest global i seçersin yada hangini seçersen

Oyla:

mavisular

Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Hocam bluetooth la wifi çift yumurta ikizi gibidir,lg lerde kronik bi sorun vardı,güncelleme yapınca ikisi de çalışmıyordu ve yeli servise verip ya aynısını ya bi üst modelini alıyordun.o yüzden sordum bluetooth çalışıyor mu diye.bluetooth çalıştığına göre sanırım sorun yazılımsal. Bu durumda zenex hocamın dediklerini yapacaksın ama ben hangi cihazı kullandığını hiçbir yorumunda göremedim :)bilmediğimiz telin romunun linkini nasıl verelim :)

ozgrcvdr hocam cihazım mi 5s

Oyla:

sacli_10

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi 5
Konular
1
arkadaşlar bende iki haftadır şöyle bir problemle karşılaşıyorum telefonum mi 5, telefon ile wifi ye bağlanıyorum ilk bir iki dakika internete girebiliyorum fakat iki dakika sonra bağlantı hızım 0.02k/s ye düşüyor ve internete bağlanmıyor telefondan pek anlamam bu şekilde problem yaşayan var mı çözümü için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

Oyla:

mavisular

Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen