Yardım wifi bağlantısını kesmesi note9s

Veyis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veyis
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
CNC Makine
Konular
28
Arkadaşlar note9s 128 GB aldım. Üzerinde global Avrupa vardı wifi de sorun yaşadım bende Hindistan rom una geçtim aynı sorun devam ediyor.

SORUNUM; Telefonu kitleyince wifi ile indirmeyi durduruyor ama tuş kilidini açınca başka işlem yapmadan wifi ile indirmeye devam ediyor.

Gündüz uygulamalarımı kurdum gece yatmadan pubg ve arkasına 3 tane daha oyun indir dedim telefonu bıraktım yattım şimdi kalktım baktım pubg yarı da duruyor diğer oyunlar inmemiş. Yani telefonu kitleyince wifi yi kesmiş hiç bir işlem yapmamış.

kursad64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kursat
Cihazım
mi 13 Ultra
Konular
1
hocam alakasız ama birşey soracağım cihazında flaş açık fotoğraf çekerken sorun yaşıyor musun ?

Oyla:

efsane_78

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kadir
Cihazım
xiaomi redmi 9s
Konular
1
Arkadaşlar note9s 128 GB aldım. Üzerinde global Avrupa vardı wifi de sorun yaşadım bende Hindistan rom una geçtim aynı sorun devam ediyor.

SORUNUM; Telefonu kitleyince wifi ile indirmeyi durduruyor ama tuş kilidini açınca başka işlem yapmadan wifi ile indirmeye devam ediyor.

Gündüz uygulamalarımı kurdum gece yatmadan pubg ve arkasına 3 tane daha oyun indir dedim telefonu bıraktım yattım şimdi kalktım baktım pubg yarı da duruyor diğer oyunlar inmemiş. Yani telefonu kitleyince wifi yi kesmiş hiç bir işlem yapmamış.

hocam bende aynı sorunu yaşıyorum.telefonu alalı 1 hafta oldu.evde wifi ile internete bağlandığımda bir süre sonra kendiliğinden kopuyor.koptuğunu instagramda akış ilertilemedi yazısından anlıyorum.bu konu hakkında ne yapmalıyım.

Oyla:

Veyis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veyis
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
CNC Makine
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bende aynı sorunu yaşıyorum.telefonu alalı 1 hafta oldu.evde wifi ile internete bağlandığımda bir süre sonra kendiliğinden kopuyor.koptuğunu instagramda akış ilertilemedi yazısından anlıyorum.bu konu hakkında ne yapmalıyım.
Hocam ben rom değiştirdim düzelmedi 2 cihaz aldım 2 si de aynı durum da şuan.

Oyla:

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Redmi Note 9S kullanıyorum, bu sorun bende yok şuan!

Oyla:

efsane_78

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kadir
Cihazım
xiaomi redmi 9s
Konular
1
Oyla: