Yardım Wifi bağlantım kopuyor.

huseyinsoyluu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 5S
Konular
21
Arkadaşlar Xiaomi 5s telefonumda sürekli wifi kesintisi yaşıyorum son 2 aydır. Durup dururken bağlantım kopuyor ama bu Wireless'ımla alakalı değil telefonumda internet kesilirken pcde internet hala var test ettim yani.Bir fikri olan yardımcı olabilecek birileri var mı? Hattaha bazen sadece wifi değil mobil verim bile kopuyor 'E' işareti çıkıyor ...!!!

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
wifi kopma sorunu bende de mevcut maalesef kaç tane rom değiştirdim bir çaresini bulamadım bazen wifi ayarlarına girince tekrar bağlanıyor bazen kapatıp açmak gerekiyor bazen de kendi ağımın üzerinde devre dışı yazıyor.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Kimlik doğrulama hatası ile oluşan wifi kopma sorununu, modem şifresini harf rakam büyük küçük karakter olmak üzere 12 karakterden fazla yaparak aştım ben.

Oyla:

huseyinsoyluu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 5S
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimlik doğrulama hatası ile oluşan wifi kopma sorununu, modem şifresini harf rakam büyük küçük karakter olmak üzere 12 karakterden fazla yaparak aştım ben.
Kimlik doğrulama hatası değil benim ki, özellikle oyunlardayken ya da whatsapp görüntülü konuşma sırasında sıklıkla oluyor.Hiçbir şey yapmazkende oluyor garip ve can sıkıcı bir durum ne denediysem düzelmedi...

Oyla:
Üst Alt