Yardım Wifi bağlanamama sorunu..

yaAqsa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Mi5s xiomi
Konular
1
Merhaba arkadaslar, mi5s telefonumda wifiye bağlanma sorunu yaşıyorum. Wifi kaydedildi diyor ama bağlanmıyor. Karşılaştığım hata ve telefonum hakkında'nın ekran görüntüsünü koyuyorum. Yardımcı olur musunuz?

SercanZyn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan ÖZYÜN
Cihazım
Mİ 5 PRO
Meslek
ELEKTRİK VE ELEKTRONİK
Konular
12
Telefonu acıp kapatın. Baska bir wifi ağı deneyin ve mobil interneti kapatmayı unutmayın yazılımsal uyumsuzluk olabilir.

Oyla:

yaAqsa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Mi5s xiomi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu acıp kapatın. Baska bir wifi ağı deneyin ve mobil interneti kapatmayı unutmayın yazılımsal uyumsuzluk olabilir.
Birden fazla wifi'de denedim, yine aynı sorunu veriyor. Fabrika ayarlarına döndüm yine düzelmedi..

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Hocam farklı Wifiye bağlanmayı deneyin. Telefonu kapatıp açın. Wifi ayalarlarını sıfırlayın.
Yani bunları yaptınız mı yapmadınız mı onu da bilmiyoruz.
Keşke ne gibi şeyler yaptığınızı da yazsaydınız ona göre konuşsaydık :)
Hiç bir şey yapmadığını farzederek bunları yazdım. Deneyip gelişmeleri yazarsınız :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

SercanZyn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan ÖZYÜN
Cihazım
Mİ 5 PRO
Meslek
ELEKTRİK VE ELEKTRONİK
Konular
12
Birden fazla wifi'de denedim, yine aynı sorunu veriyor. Fabrika ayarlarına döndüm yine düzelmedi..
herhangi bir hata vermiyor sanırım direk baglanmıyor. wifinin sagında bulunan kutucuga basın otomatik baglan ı aktif edin tekrar deneyin duzelmez ise onerim temiz bir kurulum yapmanız

Oyla:

yaAqsa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Mi5s xiomi
Konular
1
Hocam farklı Wifiye bağlanmayı deneyin. Telefonu kapatıp açın. Wifi ayalarlarını sıfırlayın.
Yani bunları yaptınız mı yapmadınız mı onu da bilmiyoruz.
Keşke ne gibi şeyler yaptığınızı da yazsaydınız ona göre konuşsaydık :)
Hiç bir şey yapmadığını farzederek bunları yazdım. Deneyip gelişmeleri yazarsınız :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:) hocam farklı wifilerde denedim, telefonu acıp kapatma, wifi agını unutup tekrar tanımlama, fabrika ayarlarına dönme işlemleri de çözüm vermedi.
[doublepost=1529255257,1529255181][/doublepost]
herhangi bir hata vermiyor sanırım direk baglanmıyor. wifinin sagında bulunan kutucuga basın otomatik baglan ı aktif edin tekrar deneyin duzelmez ise onerim temiz bir kurulum yapmanız
Otomatik baglan seçeneği de aktif. Hata vermiyor evet ama bağlanmıyor.

Oyla:

SercanZyn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan ÖZYÜN
Cihazım
Mİ 5 PRO
Meslek
ELEKTRİK VE ELEKTRONİK
Konular
12
:) hocam farklı wifilerde denedim, telefonu acıp kapatma, wifi agını unutup tekrar tanımlama, fabrika ayarlarına dönme işlemleri de çözüm vermedi.
[doublepost=1529255257,1529255181][/doublepost]
Otomatik baglan seçeneği de aktif. Hata vermiyor evet ama bağlanmıyor.
fabrika ayarlarınıza sıfırlamak da ise yaramıyor ise dedigim gibi yazılımsal bir sorun sanırım baştan bir rom kurulumu veya var ise telefonu guncelleyin sorununuzun cozulecegini dusunuyorum bu sorun ne yaptıktan sonra olustu bunu da soylermisiniz

Oyla:

yaAqsa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Mi5s xiomi
Konular
1
fabrika ayarlarınıza sıfırlamak da ise yaramıyor ise dedigim gibi yazılımsal bir sorun sanırım baştan bir rom kurulumu veya var ise telefonu guncelleyin sorununuzun cozulecegini dusunuyorum bu sorun ne yaptıktan sonra olustu bunu da soylermisiniz

Hocam telefonu alalı 8 ay gibi bir sure oldu. Android yazılım bilgim sıfır. Kendim bir işlem yapmadım yapmaya kalksam da bilmiyorum zaten. ( rom yükleme flash Çekme gibi ) servis yada baska biri tarafından bir işlem de yapılmadı.. Şuan gerçekleştirilecek bir güncelleme gorunmuyor..9.5.2.0. Yüklü şuan. Bu problem yaklaşık 20 gündür ortada.. Nasıl ortaya cıktığını farkedemedim..

Oyla:

SercanZyn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan ÖZYÜN
Cihazım
Mİ 5 PRO
Meslek
ELEKTRİK VE ELEKTRONİK
Konular
12
Hocam telefonu alalı 8 ay gibi bir sure oldu. Android yazılım bilgim sıfır. Kendim bir işlem yapmadım yapmaya kalksam da bilmiyorum zaten. ( rom yükleme flash Çekme gibi ) servis yada baska biri tarafından bir işlem de yapılmadı.. Şuan gerçekleştirilecek bir güncelleme gorunmuyor..9.5.2.0. Yüklü şuan. Bu problem yaklaşık 20 gündür ortada.. Nasıl ortaya cıktığını farkedemedim..
sorun olmaz ise gelecek guncellemeye kadar beklemenizi oneririm bilginiz yokmuş telefonu brick e sokarsanız buyuk sıkıntı yasayabilirsiniz :D
bekleyemem derseniz forumda en ince ayrıntısına kadar anlatılan konular var onları okuyup aynı olayları uygularsanız sıkıntısız yaparsınız

Oyla:

yaAqsa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Mi5s xiomi
Konular
1
Telefonumu garantiye gönderdim.elektronik parça değişimi ve yazılım güncelleme yapildigi servis raporunda yazıyor.Sonuc olarak problem giderildi .

Oyla:
Üst Alt