- Adım
- Botan
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Konular
- 14
Telefonumda widevine l3 var netflixte sıkıntı yaratıyo l1 yapmanın bir yolu varmı? Telefon mi 9 se global beta rom kullanıyorum.
Evet hocam sorunsuz çalışıyor.Zaten EEA V11.0.6.0 sürümünde marketten bile indirilebiliyor artık bootloader açık olsa dahi.Sizin attığınız listeyi başka yerede atmıştınız orada da görmüştüm.Ben sadece tahmin ediyorum hocam kesin birşey diyemem ama hani heryerde 710 olarak görünüyor ana board,o yüzden Netflix'de belki 710 olarak algılıyor olabilir.Hocam Peki Netflix sorunsuz çalışıyor dediniz. Hd desteğide varmı baktınızmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam buraya Netflix in kendi sitesindeki Hd yayın desteği verdiği işletim sistemlerini yazıyorum.
Burda Snapdragon 712 yok. Ama sizin dediğiniz gibi Netflix Mi 9se Telefonunuzu Snapdragon 710 olarak görüyorsa o zaman izlenebilir.
- HiSilicon Kirin 710 (belirli modellerde kullanılabilir)
- HiSilicon Kirin 980 (belirli modellerde kullanılabilir)
- Qualcomm® Snapdragon™ 630
- Qualcomm® Snapdragon™ 660
- Qualcomm® Snapdragon™ 665
- Qualcomm® Snapdragon™ 670
- Qualcomm® Snapdragon™ 675
- Qualcomm® Snapdragon™ 710
- Qualcomm® Snapdragon™ 730G
- Qualcomm® Snapdragon™ 835
- Qualcomm® Snapdragon™ 845
- Qualcomm® Snapdragon™ 855
Cihazın orda yazması gerekmiyor diye dipnot eklemişler:Cihazda l1 olsa bile ya da güncellemeyle gelse bile netflix kendi listesine kelmezse izleme imkanı yok. Poco ya güncelleme ile geldi ama netflix kabul etmedi bu olayı.
Aynen sorun xiaomi de benim demek istediğim netflix de destek vermese işlemci ne olursa olsun yine izlenmiyor. Mesela poco ya güncelleme ile geldi l1 ayrıca sd 845 var ama netflix ten onay alamadılar Amazon prime da falan çalışıyor sadece.Cihazın orda yazması gerekmiyor diye dipnot eklemişler:
"Yukarıda listelenen modellere ek olarak Netflix'i aşağıdaki yongalarla çalışan cihazlarda da HD olarak izleyebilirsiniz. Donanım özelliklerini teyit etmek için cihazınızın üreticisine danışın."
-SDM 845 "aşağıda"olarak belirttiği yongalarda var.Yani sorun bence Xiaomi'de.Zaten bu konularda aşırı ilgisiz.