Cihazım Redmi Note 8 acaba onla alakası var mı? Persist felan silmiştim. Ama cihaz 1080 çözünürlüğünde ve normalinde l1 destekli netflixHocam KernelSu kaldırıp Magisk ile denemenizde fayda var gibi görünüyor
24129PN74G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam MT manager a root yetkisi verin,denedim magisk yine olmadıResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihazın L1 desteğini görebilmek için Play Store'dan DRM Info programını indirin widevine cdm kısmında security level L1 olmalı. Eğer değilse ayarlardan parmak izi yüz ve ekran kilidi menüsünden parmak izi kısmına girin parmak iz ödemelerinde FIDO ve IFAA sertifikalarına sırasıyla girip alttaki sertifika kısmına basarak güncelleyin. Bunları güncelledikten sonra tekrar DRM Info programına grip widevine alanından L1 mi L3 mü onu kontrol edin. L1 ise işe yaraması lazım. Halen olmuyorsa attestation dosyasının linsansını Google iptal etmiştirCihazım Redmi Note 8 acaba onla alakası var mı? Persist felan silmiştim. Ama cihaz 1080 çözünürlüğünde ve normalinde l1 destekli netflix
Custom rom var miui romda da yapmıştım o işe yaramamıştıCihazın L1 desteğini görebilmek için Play Store'dan DRM Info programını indirin widevine cdm kısmında security level L1 olmalı. Eğer değilse ayarlardan parmak izi yüz ve ekran kilidi menüsünden parmak izi kısmına girin parmak iz ödemelerinde FIDO ve IFAA sertifikalarına sırasıyla girip alttaki sertifika kısmına basarak güncelleyin. Bunları güncelledikten sonra tekrar DRM Info programına grip widevine alanından L1 mi L3 mü onu kontrol edin. L1 ise işe yaraması lazım. Halen olmuyorsa attestation dosyasının linsansını Google iptal etmiştir
24129PN74G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi