Çözüldü Widevine L1 Sertifikası Bir Anda L3 Oldu

protecknick9

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
protecknick9
Cihazım
Xiaomi
Konular
26
Arkadaşlar S.a Redmi Note 9s 128/6 Cihazımda L1 Sertifikası Vardı Ve Netflix Vs Full Hd İzliyordum Bugün Netflixte Bir Hata Kodu Aldım Ardından Görüntü Kalitesi Bozuldu Kontrol Ettiğimde İse L1 Sertifikasının L3'e Düştüğünü Fark Ettim.

DENEDİĞİM YÖNTEMLER
* Cihazı Sıfırladım Olmadı
* Fastboot Global Rom Yükledim Olmadı
* Bootloader Kilidini Kapattım Olmadı

Şuan İçin Çözülmüş Değil Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum.

Çözüm
Bl açık cihazlarda parmak izi eklerseniz. Widevine L1 den L3'e düşer.
Eğer rom root vs. işiniz pek yoksa mi flashla temiz bir rom atın. Atarkende bl kilidini kapatın. Bir daha L3'e düşmez.
Bl kilidi açık kullanayım derseniz ise Safetynet pass yapmanız gerekir. Forumda bir çok konu var bunun hakkında. Lakin ben miui 12.5'da tam beceremedim. Fakat Miui 12 ve 11 sürümlerinde sıkıntı olmadan kullanabilirsiniz.

umutphlvnoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
RedmiNote13-5G
Meslek
Siber güvenlik
Konular
24
ben çin sürümüne geçerek çözdüm işi adamlar yapmış
Romu benimle paylaşabilir misiniz bıktım bu note 9s in saçma problemlerinden benim sorunum bam başka denemediğim rom neredeyse kalmadı bide çin romu deniyim

Oyla:

dugers

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Syt
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makine Müh
Konular
1
Eğer rom root vs. işiniz pek yoksa mi flashla temiz bir rom atın. Atarkende bl kilidini kapatın. Bir daha L3'e düşmez.
Bl kilidi açık kullanayım derseniz ise Safetynet pass yapmanız gerekir. Forumda bir çok konu var bunun hakkında. Lakin ben miui 12.5'da tam beceremedim. Fakat Miui 12 ve 11 sürümlerinde sıkıntı olmadan kullanabilirsiniz.

Oyla: Çözüm

Rüzocux

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüzgar
Cihazım
Redmi note 6 ro
Konular
77
safety pass için forum bulamadım imei repair var o yüzden bl kapatamam ayrıca netflix izlerken l3e düşüyor başka bir yerde düştüğü falan olmuyor

Oyla:

dugers

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Syt
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makine Müh
Konular
1
veya

Buralardaki adımlarla miui 11 ve 12'de safetynet pass geçebilmiştim.
Fakat en son miui 12.5.1 de geçemedim. Belki Miui 12.5 için de çözümü çıkmıştır.
Ayrıca bl kilidi açıksa stabil eu rom kurarsanız da safetynet pass olduğunu hatırlıyorum. (Miui 12.5 da çalışıyor mu emin değilim)

Oyla:

Rüzocux

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüzgar
Cihazım
Redmi note 6 ro
Konular
77
veya

Buralardaki adımlarla miui 11 ve 12'de safetynet pass geçebilmiştim.
Fakat en son miui 12.5.1 de geçemedim. Belki Miui 12.5 için de çözümü çıkmıştır.
Ayrıca bl kilidi açıksa stabil eu rom kurarsanız da safetynet pass olduğunu hatırlıyorum. (Miui 12.5 da çalışıyor mu emin değilim)
safetynet testini geçiyor şimdi baktım buna rağmen hala netflixte dizi izlerken l1 sertifikam l3e düşüyor

Oyla:

PowerofAirx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T Lite
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
24
Neler denedim ben de bu sorunu çözemedim. Sanırım çözümü olmayan bir konu. Durduk yere hata verdi netflix ve L3'e düştü. Denemediğim rom kalmadı ama hala L3. En son root atıp neler neler flashladım ama sonuç aynı...

Oyla:

bekirofficial

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
Romu benimle paylaşabilir misiniz bıktım bu note 9s in saçma problemlerinden benim sorunum bam başka denemediğim rom neredeyse kalmadı bide çin romu deniyim
Telefonu yazıp çin romu diye arat hemen çıkar zaten knk

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hayır Yüklemedim Cihazın Bootloader Kilidini Repair İçin Açılmıştı İşlem Yapılmadı Başka

Bootloader açık iken malesef l3 kullanmanız gerekir. Çözümü root ile beraber safetneypass gibi modüller ile cihazı kandırmak.

Oyla:

Rüzocux

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüzgar
Cihazım
Redmi note 6 ro
Konular
77
Bootloader açık iken malesef l3 kullanmanız gerekir. Çözümü root ile beraber safetneypass gibi modüller ile cihazı kandırmak.
daha önceden bootloader açıkken l1de idi telefonum şimdi bu durum netflixi açıp 30 sn sonrasında cihaz arızası deyip uygulamadan attıktan sonra sifirladigimda yeniden l1 oluyor

Oyla:
Üst Alt