Yardım Wi-Fi Çalışmıyor... Lütfen Yardım...

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Olayı en baştan anlatmak istiyorum. Dün akşamdan beri RemixOs kurmak istiyordum cebime. Okulda twrp ile full yedek aldıktan sonra ROM u ve gapps paketini kurdum. Hiçbir sorun görünmüyordu. Ta ki eve gelinceye kadar....

Eve gelince Wifi ye bağlanmak istediğimde sürekli şifre hatası veriyordu. Halbuki ben doğru şifre giriyordum. Hatta aynı şifre ile laptop um, eşimin cebi ve ev televizyonu İnternete bağlanmakta idi. Ne ne yaptıysam Wi-Fi ye bağlanmayınca eski ROM uma geri döneyim dedim. Bu arada TWRP yi güncelledim. En son olarak eski yedeğimden ROMU tekrardan dün kullandığım ROM a döndürdüm.

Ama halen Wi-Fi ye bağlanamıyorum :(

Allah'ını seven bir forumdaş lütfen yardım etsin bana.

Herkesin bağlandığı Wi-Fi ye ben neden bağlanamıyorum ¿

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar........

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
hocam komple wipe yapıp pcden sonra telefona romu atıp flashlasan belki bug yapmıstır

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam Mi Flash sıfırdan temiz bir kurulum yapın, yalnız yediğinizi yüklemden gerçekleştirin. Yedeğinizi Fotoğraf vs pc nize klasör olarak alın. Kurulum bittikten sonra daha sonra pc ye aldığınız yedeği atın. Sanırım firmware ile ilgili bir sorun var.

Oyla:

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Otto_man hocam.MiFlash ile orijinal rom kuracağım. Sanırım eğer olacaksa bu sefer olur. Eğer olmazsa teknik servis için Diyarbakır dan yardım alabileceğim Bir yer varmıdır. ?

Sonuncu birkaç saatte yazarım buradan. Dualarınızı eksik etmeyin. Dünden beri çıldırmış gibiyim. :(
[doublepost=1515054714,1515047343][/doublepost]Telefonuma orjinal ROM u Mi Flash Tool ile flash ladım. Ancak halen hiçbir wifi ağına bağlanamıyorum. Sadece Mobil Veri ile internete çıkabiliyorum. Bir Wifi ağına bağlanmaya çalıştığımda doğru girdiğim şifreyi kabul etmiyor ve wifi ağına bağlanmıyor....

Bir uzman forumdaş yok mu yardım edebilecek .?¿

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt