Çift sim mi kullanıyorsunuz hocam? Çift sim kullanmadığımdan denemediğim birşey için yorumda yapamıyorum.Romu yükledim. Sim kart 1 den İnternete bağlanamıyorum
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çift sim mi kullanıyorsunuz hocam? Çift sim kullanmadığımdan denemediğim birşey için yorumda yapamıyorum.
Hocam çift sim kullanan arkadaşlar varsa onlar yardımcı olsun. Yanlış bilgi vermek istemiyorum.Evet çift sim kullanıyorum. Kart 2 den bağlanıyor ama 1den bağlantı yok
Hocam çift sim kullanan arkadaşlar varsa onlar yardımcı olsun. Yanlış bilgi vermek istemiyorum.
Çift sim olunca kart 1 bağlanmıyor. Çözüm bulununa kadar ikinciyi iptal etmem gerekiyor sanırım2. Kartı çıkarınca bağlandı. Tekrar deneyip, deneyimlerimi paylaşırım
Elinize sağlık en kısa süreçte Windows tabanlı PC olacak.Sonra umarım bende sizlerin yardımıyla ilk Rom atmayı başarır..Sonrası gelir diye düşünüyorum...Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Havos OS v2.0, Aosp tabanlı bir romdur.
İçerisinde ki özellikleri ve eklentileri bir çok aosp romdan fazla, göz doyuracak derecede.
Hemen hemen istediğiniz her özellik için bir ayar seçeneği mevcut.
Özellikle Whyred modellerinde kullanılan "Tianma" paneller için "Ekran yanma önleyicisi" bulunuyor.
Bilinen Hatalar;
-
İndirme Bağlantıları;
Rom:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gapps:
(ARM64>9.0>Nano veya Pico)
Kurulum;
- Rom dosyasını telefon hafizasina atın,
- Twrp'ye girin,
- Dahili hafiza ve SD kart hariç tüm wipe işlemlerini uygulayın,
- Rom dosyasini flashlayin,
- Gapps dosyasını flashlayin,
- Yeniden başlatin.
Veri şifreleme ile karşılaşırsanız twrp'den wipe seçeneklerine girerek format data yapmanız gerekecek. Bu işlem tüm verilerinizi siler.
Geliştirici ve XDA linki;
Elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız hocam.Elinize sağlık en kısa süreçte Windows tabanlı PC olacak.Sonra umarım bende sizlerin yardımıyla ilk Rom atmayı başarır..Sonrası gelir diye düşünüyorum...