- Adım
- baris
- Cihazım
- note 5
- Konular
- 8
Güncelleme paketinden yukleme calistim indirip guncelleme dogrulanamiyor hatasi verdi
Hocam bana geldi sabah sabah yükledim şu an kullanıyorum ama sanırım sonra çekmişler. Bence çok yakında geri verirler sizde bekleyin derim başka bi şekilde yükleme yapıp riske girmeyin.Güncelleme paketinden yukleme calistim indirip guncelleme dogrulanamiyor hatasi verdi
Hocam bana geldi sabah sabah yükledim şu an kullanıyorum ama sanırım sonra çekmişler. Bence çok yakında geri verirler sizde bekleyin derim başka bi şekilde yükleme yapıp riske girmeyin.
Hevesimiz kursagimizda kaldi valla yaHocam bana geldi sabah sabah yükledim şu an kullanıyorum ama sanırım sonra çekmişler. Bence çok yakında geri verirler sizde bekleyin derim başka bi şekilde yükleme yapıp riske girmeyin.
Hevesimiz kursagimizda kaldi valla ya
Öyle yaptılar ama daha stabil haliyle gelecektir eminim. Şu an eski temalarda uyarı veriyor mesela. Yüklü miui sürümüyle uyumlu değildir bazı hatalar olabilir vs gibi. Küçük hatalar ama ondan da çekilmiş olabilir. Mesela temayı özelleştiritip kilit ekranını başka yapınca ve sonradan bi duvar kağıdını hem ana ekrana hemde kilit ekranına uygula deyince kilit ekranına uygulamıyor. Seçilen temaninki kalıyor. Sadece varsayılan temada değişiyor. Düzelir ama sabır diyelimHevesimiz kursagimizda kaldi valla ya
onu indirmedim bakalım birde öyle deneyim dicem ama bekliyorum şuan bakalımBootloader kilidiniz açıksa ve twrp kurulu ise direk twrp aracılığı ile temiz kurulum yapabilirsiniz. Zaten tavsiyem temiz kurulum yönünde olacak. Miui 9'dan 10'a geçiyorsunuz çünkü, en güzel verimi bu şekilde alırsınız.
konunun başındaki linklerden 2. olanı indirip kurdum gelecek olan güncelememiydi o ? birde whyred ne oluyor?