Yardım Whatshap numarası rehberde gorunmesi

Mht_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi A2
Konular
16
Mi a2 kullanmaya başladım rehberinde telefonlar iki adet hesaplardan whatshapi kaldırıyorum herşey normale dönüyor ama whatshapi girdiğimde.numaralar.tekrar çift.olarak görünmeye devam ediyor bu sorunu çözen bir kullanıcı yokmuş bir yardımcı olurmusunuz

yeaxt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi A2 Li
Meslek
Geliştirici
Konular
12
Benimde anlamadığım mesele şu istemediğim kişileri Kişiler Uygulamasına girip siliyorum fakat yeniden Geliyor, Senkronize Kapalı Olsa Bile...

Oyla:

Mht_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi A2
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet nasıl cozucez bu sorunu geri gelmese sorun yok zaten

Oyla:

fati61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
mi A2
Konular
0
Bu sorun bendede vardı fakat kişiler uygulamasında değil telefon uygulamasındaki kişilerde android 8 de telefon uygulamasını beta sürümü ne güncelledimğimde sorun düzelmişti android 9 dada sorun yok. Uygulamalarınızı ve telefonununuzu güncelleyince sorun düzelecektir diye düşümüyorum...
Düzeltme : ben bu sekilde sorunun düzeldigini zannetmişim ama tamamen yanılmışım.ClassiCTR arkadaşımızın çözümü doğru olandır.

Son düzenleme:
Oyla:

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Burada sorunlar ve bazıları çözümlenmiş. Lütfen bu linkten devam edelim konuya
Soru - Mi A2 Lite sorunları
Mi a2 kullanmaya başladım rehberinde telefonlar iki adet hesaplardan whatshapi kaldırıyorum herşey normale dönüyor ama whatshapi girdiğimde.numaralar.tekrar çift.olarak görünmeye devam ediyor bu sorunu çözen bir kullanıcı yokmuş bir yardımcı olurmusunuz

Kişiler - Ayarlar - Hesaplar - WhatsApp hesabı kaldır.

Kişiler - Ayarlar - Hesaplar - Verileri otomatik senkronize et seçeneğini kapat.

Burada telefonunuzla ilgili bazı çözümlenmiş sorunlar var. Lütfen bu linkten devam edelim konuya
Soru - Mi A2 Lite sorunları

Oyla:

Mht_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi A2
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendim sorunu cozmustum android 9 geldi sorun yine basima.geldi birde guncellemeden sonra ekran cozunurlugunden hic.memnun degilim ekran cok karanlik

Oyla:

turknet33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
7100
Konular
6
Oyla:

Roadronners

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi A1
Konular
2
İyi günler bende şöyle bir yol buldum biraz zahmetli ama (rehberim çok kalabalık değil ) rehbere girip tek tek kişileri düzenle diyorum düzenle yerinde telefon yazdığım verin sol tarafında mobil ,santral gibi secenekler var oradan santral seçip kaydet diyorum ,sonrada mobil seciyorum kaydet diyorum. Tek kayıt gözüküyor

Oyla:

turknet33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
7100
Konular
6
İyi günler bende şöyle bir yol buldum biraz zahmetli ama (rehberim çok kalabalık değil ) rehbere girip tek tek kişileri düzenle diyorum düzenle yerinde telefon yazdığım verin sol tarafında mobil ,santral gibi secenekler var oradan santral seçip kaydet diyorum ,sonrada mobil seciyorum kaydet diyorum. Tek kayıt gözüküyor
bende 893 kişi kayıtlı 2 3 gün uğraşırım çoğu silinecek gerçi ama yarısı kalsa yine uzun iş

Oyla:
Üst Alt