Uygulama WhatsApp'ta Kalite Kaybı Yaşamadan Resim&Video Gönderme

xargrax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Hocam bu ayarlar sizin gönderdiklerinizle ilgili, sizin gönderdiğiniz tam boyutta karşıya gider ama size gelen, gönderen kişi sizin gibi modlu kullanmıyorsa düşük çözünürlükle gelir. Ayrıca video gönderim limitini de arttırabiliyorsuz o ayarlardan.. Umarım sorunuza istediğiniz şekilde yanıt verebilmişimdir..

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Hocam bu ayarlar sizin gönderdiklerinizle ilgili, sizin gönderdiğiniz tam boyutta karşıya gider ama size gelen, gönderen kişi sizin gibi modlu kullanmıyorsa düşük çözünürlükle gelir. Ayrıca video gönderim limitini de arttırabiliyorsuz o ayarlardan.. Umarım sorunuza istediğiniz şekilde yanıt verebilmişimdir..

Sayın Skorpi hocamda modlu bende ise orjinal WhatsApp bulunmakta.
Hem ben hocama, hem hocam bana gönderdi aynı fotoğrafı.
Ve iki türlü gönderimde de belge olarak gönderilenlerde değişim olmadı ama direkt resim olarak gönderilende kalite kaybı yaşandı.
Bilginize sunarım :)

xargrax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Sayın Skorpi hocamda modlu bende ise orjinal WhatsApp bulunmakta.
Hem ben hocama, hem hocam bana gönderdi aynı fotoğrafı.
Ve iki türlü gönderimde de belge olarak gönderilenlerde değişim olmadı ama direkt resim olarak gönderilende kalite kaybı yaşandı.
Bilginize sunarım :)

Belge olarak gönderildiğinde bi kayıp olmayacağı aşikar.. Yalnız bende modlu gbwa kullanıyorum. Eklediğim resimdeki ayarları uyguladığımda karşıya resim kayıpsız gidiyor..
Yanlış anlaşılma olmasın herhangi bir iddiam yok. Çok fazla yardım gördüm bu forumda ben de elimden gelirse şayet Yardımcı olmaya çalışıyorum..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-08-09-20-33-06-853_com.whatsapp.png
    Screenshot_2018-08-09-20-33-06-853_com.whatsapp.png
    162,9 KB · Görüntüleme: 37

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Belge olarak gönderildiğinde bi kayıp olmayacağı aşikar.. Yalnız bende modlu gbwa kullanıyorum. Eklediğim resimdeki ayarları uyguladığımda karşıya resim kayıpsız gidiyor..
Yanlış anlaşılma olmasın herhangi bir iddiam yok. Çok fazla yardım gördüm bu forumda ben de elimden gelirse şayet Yardımcı olmaya çalışıyorum..
Şimdi lütfen yanlış anlamayın, Sayın Mkalkan21 hocam güzel ve faydalı bir özellik paylaşmış ve Sayın TaunMilitary Üstadımız da hemen, sanki bu paylaşım değersiz ve gereksizmiş gibi 'Orijinal WhatsApp kullananlar için yararlı bir ipucu ama benim gibi modlanmış WhatsApp kullanıcıları bu tür sıkıntılar çekmiyoruz 'demiş ve ona istinaden sorumu yönelttim ve siz cevap verdiniz....

Bende modlanmış WA ve hocamda da normal WA var...kendisi bana 4.1 MB boyutunda bir resmi normal olarak gönderdi ve bu resim bana 266 KB olarak geldi ve Belge olarak gönderdiği ise 4.1 MB olarak geldi....Bende ki ayar sizde ki ile aynı...bu sefer ben 4.1 boyutunda olan resmi hocama gönderdim ve normal de hocam bunu 4.1 MB boyutunda alması gerekirdi dimi? Hayır, maalesef ona 1.85 MB olarak gitti, oysaki belge olarak gönderseydim 4.1 MB boyutunda alacaktı...
Lafın kısası, bende modlanmış WA var ve bu tür sıkıntılar çekmiyoruz lafı bu durumda tamamen HAVA'da kalmıştır ....Teşekkürler

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Şimdi lütfen yanlış anlamayın, Sayın Mkalkan21 hocam güzel ve faydalı bir özellik paylaşmış ve Sayın TaunMilitary Üstadımız da hemen, sanki bu paylaşım değersiz ve gereksizmiş gibi 'Orijinal WhatsApp kullananlar için yararlı bir ipucu ama benim gibi modlanmış WhatsApp kullanıcıları bu tür sıkıntılar çekmiyoruz 'demiş ve ona istinaden sorumu yönelttim ve siz cevap verdiniz....

Bende modlanmış WA ve hocamda da normal WA var...kendisi bana 4.1 MB boyutunda bir resmi normal olarak gönderdi ve bu resim bana 266 KB olarak geldi ve Belge olarak gönderdiği ise 4.1 MB olarak geldi....Bende ki ayar sizde ki ile aynı...bu sefer ben 4.1 boyutunda olan resmi hocama gönderdim ve normal de hocam bunu 4.1 MB boyutunda alması gerekirdi dimi? Hayır, maalesef ona 1.85 MB olarak gitti, oysaki belge olarak gönderseydim 4.1 MB boyutunda alacaktı...
Lafın kısası, bende modlanmış WA var ve bu tür sıkıntılar çekmiyoruz lafı bu durumda tamamen HAVA'da kalmıştır ....Teşekkürler

Yes~~Yes~~

anarche

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
anarche
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
0
Resmin orijinalini de konuya ekler misiniz?

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23

TaunMilitary

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
Nasıl yani, biraz açarmısınız? Size gelen resim tam boyutta oluyor ve sizin gönderdikleriniz de karşı tarafa tam boyutta mı ulaşıyor?

Bana gönderilen fotoğrafların boyutları gönderen kişiye bağlı ona müdahale şansım yok. Ama kendi gönderdiklerimi 18 mb'a kadar kalite kaybı olmadan yolluyorum. Videolar için de 700 mb sınırına kadar çıkabiliyor.

Üst Alt