Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 707
  • Görüntüleme 73K

Sypreus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO F6
Konular
15
Bootloader spoof kur sonra 2.25.4.74 sürümü whatsapp kur oluyor. Sonra playstoredan güncellersin
Birkaç gün önce POCO F6 için EU rom kurdum ve o zamandan beri WhatsApp'la uğraşıyorum. Bu yöntem de ilk başta hata verdi ama şöyle yapınca işe yaradı:

Eğer cihazınızda hata veren WhatsApp ve Bootloader Spoofer modülü yüklüyse; modüldeki WhatsApp tikini kaldırın ve cihazınızda kurulu olan WhatsApp'ı silip APK Mirror'daki 2.25.4.74 sürümünü kurun. Sonra modülden tekrar WhatsApp'ı tikleyip telefonu yeniden başlatın ve WhatsApp'a giriş yapmayı deneyin.

Son düzenleme:

SedatHizel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
Poco F5 Pro
Konular
2
BL kilidini bir açtım benimde gitti WhatsApp.Ne saçma şey ya seni ne ilgilendirir benim BL kilidim.Mecbur bekleyeceğim bende sanırım

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
15
Bir iki hafta içerisinde 3 4 kez rom değiştirdim denemek için BL hep açık. Rus rom Eu Rom Global Çin Rom vs hepsini şarj süresi için denedim. Whatsapp ta hepsinde kullandım bir sorun olmadı. BL kilidi de hep açık. Mod lu whatsapp kullandınız mı hiç o yüzden olabilir mi ?

SedatHizel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
Poco F5 Pro
Konular
2
Bir iki hafta içerisinde 3 4 kez rom değiştirdim denemek için BL hep açık. Rus rom Eu Rom Global Çin Rom vs hepsini şarj süresi için denedim. Whatsapp ta hepsinde kullandım bir sorun olmadı. BL kilidi de hep açık. Mod lu whatsapp kullandınız mı hiç o yüzden olabilir mi ?
Yok valla hiç kullanmadım.Bundan önce Eu vardı bende kilit açık değildi.Dün kilidi açtım Rus romu kurdum girmiyor WhatsApp ne yaptıysam giremedim

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
15
Kilit açmadan Eu yüklenmez ki. 🤔
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13 Ultra 14 Ultra şuanda da 15 Ultra cihazımda hepsinde BL açık farklı rumlar kullandım. Hiç yaşamadım karşılaşmadım böyle bir sorunla

SedatHizel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
Poco F5 Pro
Konular
2
Anlamadım bende .Şu an kullanamıyorum WhatsApp ı.Bir sürü sitede dolaştım herkes birşey anlatmış hepsini yaptım gene olmadı.Banın kalkmasını beklicem ama neden ban yedim onuda anlamadım.Çünkü Bl açık değildi iki gün önce hiçbir sorun yoktı

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
54
Kilit açmadan Eu yüklenmez ki. 🤔
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13 Ultra 14 Ultra şuanda da 15 Ultra cihazımda hepsinde BL açık farklı rumlar kullandım. Hiç yaşamadım karşılaşmadım böyle bir sorunla
Geçici süreliğine ban atılıyor. 3-7 gün arasında açılıyor (ard arda giriş yapılmazsa eğer)

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Birkaç gün önce POCO F6 için EU rom kurdum ve o zamandan beri WhatsApp'la uğraşıyorum. Bu yöntem de ilk başta hata verdi ama şöyle yapınca işe yaradı:

Eğer cihazınızda hata veren WhatsApp ve Bootloader Spoofer modülü yüklüyse; modüldeki WhatsApp tikini kaldırın kurulu olan WhatsApp'ı silip APK Mirror'dan 2.25.4.74 sürümünü indirip, kurun. Sonra modülden tekrar WhatsApp'ı tikleyin telefonu yeniden başlatın ve WhatsApp'a giriş yapmayı deneyin.
Çok şükür bu yöntem bende işe yaradı...

Üst Alt