Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 553
  • Görüntüleme 46K

Atabey27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
atabey
Cihazım
vestel Venüs
Konular
2
Bu konuyla alakalı olarak WA Enhancer'ın yapımcısının yazmış olduğu mesajın Türkçe çevrimi aşağıdaki gibidir.

Resmi olmayan WhatsApp sorununu aşmak için ne gerekiyor?
Yalnızca iki şey vardır:
Play Integrity'de "Cihaz"ı geçin (chiteman modülünü kullanın) ve Bootloader yerel sertifika testini geçin (Bootloader Spoofer lsposed modülünü kullanın)
Integrity'yi oynayın: Kernelsu, magisk veya apatch aracılığıyla modül olarak yükleyin. Bootloader Spoofer: lsposed'ı yüklediniz (belli ki zaten WAE kullanacaksınız), ardından apk'yı cep telefonunuza yükleyin ve lsposed'ı açın ve bu modül için Whatsapp'ı seçin.
arkadaşlar kernelsu kullanıyorum. kendi numaram kardeşimin telefonunda çalışıyor onun numarası bende çalışıyor kendi numaram kendi telefonumda çalışmıyor çok fantastik bir olay😂😂

Çözüm

Bu Bootloader spoofer modülünü apk olarak indirdim kurdum LSPosed uygulamasında aktif ettim LSPosed uygulamasında modüle girdim Whatsapp arkadaşımızı seçtim sonra whatsapp'a giriş yaptım ve çalıştııııı😌😌

ahmt.gnss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
0
Sorunu Çözdüm (öncelikle umudunu kaybetme)

Çok kötü ve lanet bir sorun olduğunu biliyorum Whatsapp her şeyimiz olmuş. Bu yazıya rastlarsan eğer bende işe yaran çözümler. iŁКΞЯ hocama teşekkürler mesajları sayesinde çözdüm. (numara banı yok, "farklı numara ana cihaz WP giriş açık", "farklı cihaz ana numara WP giriş açık", "Ana cihaz ana numara WP giriş KAPALI"

Telefonum Bootloader kilidi açık ve rootlu HyperOS Android 14

1- Magisk kurulu (v28.0)
2- (v17.8) Modülünü yükledim (yeniden başlattım bu google play sertifika sorunumu halletti)
Bu modülü yüklemeden önce Google Play uygulama ayarlarına girip tüm verileri temizle seçeneğine basın
3- (v1.9.2) yükledim (bootloader spoofer için gerekli) (yeniden başlattım)
4- ı (v3.8) LSposed üzerinden, modül arama kısmından indirip kurdum. (aramaya bootloader spoofer yazarsan direk çıkar) APK olarak indirip kurduğumda modül görmedi
(ÖNEMLİ)
5- uygulamasını play storeden indirdim (bootloader spoofer ı doğru yapıp yapmadığını gösterir)

İŞLEMLER

1- Yukarıdaki her şeyi adım adım yükle
2- Play Stora gir ayarlar>hakkında aşağıda cihaz sertifikalı değil yazıyorsa doğrulamaya bas. Sertifikalı olacaktır.
3- Whasapp sil
4- LSposed gir, modül kısmından "bootloader Spoofer" modülüne bas "
Key Attestation" uygulamasını bul ve işaretle. Şimdi üzerine uzun bas durdurmaya zorla de. Tekrar uzun bas başlat de eğer "bootloader locked" yazıyorsa tamamdır.
5- Telefonu bi yeniden başlat kendine gelsin (zaten modülleri yüklerken birçok kez yeniden başlattık olsun)
6- ı kendi sitesinden apk olarak indir ve kur (AÇMA)
7- Magisk gir sağ üstten ayarlara tıkla aşağı doğru in "reddetme listesini yapılandır" a bas "whatsapp uygulamasını bul ve işaretle "reddetme listesini zorla" seçeneği kapalı olsun magisk ile iş bitti
8- LSposed gir modül bölümüne gel "bootloader Spoofer" modülüne bas Whatsapp işaretle LSposed ile iş bitti
9- Telefonu yeniden başlat
10- Whatsapp gir numaranı yaz ve doğrulayacaktır.

Yukarıda anlattıklarımın hepsini sırayla kendim yaptım işe yaradı umarım sende de sorun çözülür. Whatsapp uygulamasından da META şirketinden de sonsuza kadar kurtuluruz umarım.

Benim sorum:

Herşey bittikten sonra,
LSposed i magisk üzerinden kaldırsam(deaktif) whatsapp için sorun olur mu?
Hocam Allah razı olsun bugün sana çok dua ettim ne yaptıysam olmamıştı ta ki senin çözümü görene kadar

hkermen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 2
Konular
0
Böyle bir durumda yapılacak 2 işlem var bl kapatmak yada root atmak başka çaresi yok.
Ustam elimde bootloader kilidi açık 4 telefon var hiç birine WhatsApp yükleyemiyorum redmi note 8, redmi note 8 pro, mi note 10 pro ve mi 11T pro bunlardan başka bir telefona WhatsApp yükleniyor numarada sorun yok
Mi 11T pro telefon direnç kayıtlı magisk yükledim diğer uygulamaları yükleyemedim ne yapmam gerekiyor tekrar rom atıp kilitlersem olurmu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-17-23-27-41-472_com.topjohnwu.magisk-edit.jpg
    Screenshot_2024-11-17-23-27-41-472_com.topjohnwu.magisk-edit.jpg
    318,8 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:

wiper30

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şükrü
Cihazım
mi 11T Pro
Meslek
Güvenlij+PC vs..
Konular
55
Oldu fakat bir sıkıntımız var bilgili olan varsa yardımcı olsun whsap bazen numaralar ve durumlar bide profil fotoğrafım kayboluyor bulmuyorum yenile tıklayınca düzeliyor la poset ve magisk reddetme listesini kapatım bakalım ne olacak

Üst Alt