Sorunu Çözdüm (öncelikle umudunu kaybetme)
Çok kötü ve lanet bir sorun olduğunu biliyorum Whatsapp her şeyimiz olmuş. Bu yazıya rastlarsan eğer bende işe yaran çözümler.
iŁКΞЯ hocama teşekkürler mesajları sayesinde çözdüm. (numara banı yok, "farklı numara ana cihaz WP giriş açık", "farklı cihaz ana numara WP giriş açık", "Ana cihaz ana numara WP giriş KAPALI"
Telefonum Bootloader kilidi açık ve rootlu HyperOS Android 14
1- Magisk kurulu (v28.0)
2-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(v17.8) Modülünü yükledim (yeniden başlattım bu google play sertifika sorunumu halletti)
Bu modülü yüklemeden önce Google Play uygulama ayarlarına girip tüm verileri temizle seçeneğine basın
3-
(v1.9.2) yükledim (bootloader spoofer için gerekli) (yeniden başlattım)
4-
ı (v3.8) LSposed üzerinden, modül arama kısmından indirip kurdum. (aramaya bootloader spoofer yazarsan direk çıkar) APK olarak indirip kurduğumda modül görmedi (ÖNEMLİ)
5-
uygulamasını play storeden indirdim (bootloader spoofer ı doğru yapıp yapmadığını gösterir)
İŞLEMLER
1- Yukarıdaki her şeyi adım adım yükle
2- Play Stora gir ayarlar>hakkında aşağıda cihaz sertifikalı değil yazıyorsa doğrulamaya bas. Sertifikalı olacaktır.
3- Whasapp sil
4- LSposed gir, modül kısmından "bootloader Spoofer" modülüne bas "Key Attestation" uygulamasını bul ve işaretle. Şimdi üzerine uzun bas durdurmaya zorla de. Tekrar uzun bas başlat de eğer
"bootloader locked" yazıyorsa tamamdır.
5- Telefonu bi yeniden başlat kendine gelsin (zaten modülleri yüklerken birçok kez yeniden başlattık olsun)
6-
ı kendi sitesinden apk olarak indir ve kur
(AÇMA)
7- Magisk gir sağ üstten ayarlara tıkla aşağı doğru in "reddetme listesini yapılandır" a bas "whatsapp uygulamasını bul ve işaretle "reddetme listesini zorla" seçeneği kapalı olsun magisk ile iş bitti
8- LSposed gir modül bölümüne gel "bootloader Spoofer" modülüne bas Whatsapp işaretle LSposed ile iş bitti
9- Telefonu yeniden başlat
10- Whatsapp gir numaranı yaz ve doğrulayacaktır.
Yukarıda anlattıklarımın hepsini sırayla kendim yaptım işe yaradı umarım sende de sorun çözülür. Whatsapp uygulamasından da META şirketinden de sonsuza kadar kurtuluruz umarım.
Benim sorum:
Herşey bittikten sonra,
LSposed i magisk üzerinden kaldırsam(deaktif) whatsapp için sorun olur mu?