Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 558
  • Görüntüleme 47K

Masra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Semai
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
30
Hocam şimdi şöyle bir durum var back up alarak yedek alsanız da Play store sertifikalı yapmadığınız ve bootloader kilidini bypass etmediğiniz taktirde WhatsApp güncelleme aldığında yeniden ban olarak atayacak bunu er ya da geç yaşayacaksınız ve işin kötüsü bu sefer numaranıza ban yiyeceksini
Böyle idare edelim şimdilik belli olmaz bizde güncellemleri kapatiriz

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122
Böyle idare edelim şimdilik belli olmaz bizde güncellemleri kapatiriz
Güncellemeyi kapatsanız bile uygulamanın bir kullanım süresi var. Bu süreyi öğrenmek için, WhatsApp - Yardım - Uygulama Bilgileri kısmından görebilirsiniz.
Buradaki mesajımda belirttiğim gibi modülleri kurup playstore uygulama verileri temizleyip cihazı yeniden başlatın sertifika sorunu düzelecektir.

Sypreus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
13
Sadece Play Integrity Fix modülünü kurup sertifika alamayanlar Zygisk Lsposed ve Lsposed modüllerini de kursun bende Lsposed modülünü kurmadan cihaz sertifika almıyor belki sizde de öyledir.

Son düzenleme:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122
Play Integrity Fix modülünü kurup sertifika alamayanlar Zygisk Lsposed ve Lsposed modüllerini de kursun bende Lsposed modülünü kurmadan cihaz sertifika almıyor belki sizde de öyledir.
Bootloader kilidini kandırmadığımız için zaten Play Integrity Fix işini tam yapamıyor.

Sypreus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
13
Bootloader kilidini kandırmadığımız için zaten Play Integrity Fix işini tam yapamıyor.
Yok bende direkt Lsposed kurup; Play Store ve Google Play Hizmetlerinin verisini silip, cihazı yeniden başlatınca sertifika aldı. Ama yine de Bootloader Spoofer modülünü kurdum.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122
Yok bende direkt Lsposed kurup; Play Store ve Google Play Hizmetlerinin verisini silip, cihazı yeniden başlatınca sertifika aldı. Ama yine de Bootloader Spoofer modülünü kurdum.
Öyle yaptıysanız sorun yok.

Masra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Semai
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
30

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122
Dediğiniz yöntem çalışmıyor, integrityfix kuruyorum bootloader spoof kuruyorum lsposed ile izni verip bide WhatsAppi seçiyorum yemiyor
O zaman numaranız veya cihazınız engellenmiş hocam.

Sypreus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
13
Dediğiniz yöntem çalışmıyor, integrityfix kuruyorum bootloader spoof kuruyorum lsposed ile izni verip bide WhatsAppi seçiyorum yemiyor
Magisk mi kullanıyorsunuz Kernelsu mu? Bir de kurduğunuz modüllerin ekran görüntüsünü atabilir misiniz?

rasim535

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rasim
Cihazım
Redmi Note 3
Meslek
Öğretmen
Konular
2
Bilgim olduğundan söylüyorum zaten dün cihaz sertifikası yoktu bende ama wp, banka hesapları gibi gibi önemli resmi uygulamalar dışında play store dahil her şey çalışıyor. Wp de resmiyete önem verdiğinden cihaz sertifikası olmazsa resmi wp yükleyin hatası veriyor. Basta da dikkatinizi çektim arkadaşlar stock romda hiçbir şey yokken root vardı ama altını çiziyorum wp çalışıyordu ama arrows custom rom flaşlayınca sertifika uçtu ve wp ye giriş yapamadım. Cihaz sertifikası sorununu düzeltince arrows rom da giriş sağlayabildim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkesin sorunu bu olmayabilir ama custom rom flaşlayan arkadaşlar cihaz sertifikalarını kontrol etmelerinde büyük fayda var. Custom romlar resmi romlar olmadığından sertifika devre dışı kalıyor. Wp de resmi olmayan cihazda çalışmaz hele ki sertifikası olmayan cihazda hiç çalışmaz. Bunun denetimi google play store üzerinden yapılmakta. Google play storeye giriş yapın sağ üstten profil resminize tıklayın ayarlar deyin hakkında seçeneğine tıklayın en aşağıda cihazınız sertifikalı ya da cihazınız sertifikasız yazar. Zaten resmi wp yi play storeden ediniyoruz sertifikasız cihazlar sazan gibi play storeden enselenebiliyor. 😅
Sorunumuz buysa çözüm nedir çünkü bende de orada sertifika yok yazıyor

Ekli dosyalar

• IMG_20240831_233158.jpg
    IMG_20240831_233158.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20240831_233158.jpg
    IMG_20240831_233158.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 26
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt