Yardım Whatsapp Yedek

crazy_g

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
RedmiNote6Pro
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi EU 11.0.4
Telefon Modeli
Redmi Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba elimde 2013-2020 arası whatsapp yedeklerim var tek dosya halinde. Bunları tek bir yedek yapıp telefona yeniden yükleme imkanımız var mıdır ? Farklı farklı tarihlerde benim için özel olan konuşmalar mevcut.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    249,6 KB · Görüntüleme: 27
  • 2.jpg
    2.jpg
    255,5 KB · Görüntüleme: 23

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
İmkansız değil fakat oldukça zor ve bazı şartlar gerekli bunu yapabilmeniz için elinizdeki yedeklerin key dosyası gerekiyor en eski yedeği ve en yeni yedeği aynı key dosyasıyla açabiliyosanız sorun yok çünkü whatsapp yılda 1 kez key dosyasını güncelliyor diye biliyorum.
tüm yedekleri açsanızda sql database kullanmayı bilmeniz gerekki yedekteki dbleri tek tek birleştirebilmeniz gerek çok karmaşık iş sizin istediğiniz.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Ben de mealini söyleyeyim
Olmuyor maalesefshake~~
İmkansız değil fakat oldukça zor ve bazı şartlar gerekli bunu yapabilmeniz için elinizdeki yedeklerin key dosyası gerekiyor en eski yedeği ve en yeni yedeği aynı key dosyasıyla açabiliyosanız sorun yok çünkü whatsapp yılda 1 kez key dosyasını güncelliyor diye biliyorum.
tüm yedekleri açsanızda sql database kullanmayı bilmeniz gerekki yedekteki dbleri tek tek birleştirebilmeniz gerek çok karmaşık iş sizin istediğiniz.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Oyla:

crazy_g

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
RedmiNote6Pro
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu kadar detay vermemin sebebi arkadaş istediği şeyin ne kadar zor olduğunu anlayıp googleda zamanını heba etmesin :)
Hocam her konuda senle paslaşıyoruz vallahi :)
Kenarda dursun o zaman belki bir gün öyle bir program çıkar. Binlerce mesaj benim için değerli

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Mesajlarınız değerliyse dursun tabi key dosyasını ve yedekleri saklayın whatsapp viewer yazılımıyla açabilirsiniz konuşmaları ama konuşma içindeki resimler çok kalitesiz ve küçük şekilde görünüyor ama önemli olan mesajlarsa sorun yok.

Oyla:

crazy_g

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
RedmiNote6Pro
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajlarınız değerliyse dursun tabi key dosyasını ve yedekleri saklayın whatsapp viewer yazılımıyla açabilirsiniz konuşmaları ama konuşma içindeki resimler çok kalitesiz ve küçük şekilde görünüyor ama önemli olan mesajlarsa sorun yok.
Key dosyasını ilk defa sizden duydum hocam sadece bu şekilde elimde dosyalar var

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Elinizdeki yedeklerin sonunda crypt, crypt8, crypt 10, crypt12 yazıyo ya whatsapp eski yıllarda yedek dosyalarının şifrelemesi kırıldıkça güncelledi yöntem değiştirdi eski yedekler için key dosyası gerekmiyor fakat 3-4 senedir crypt12 kullanılıyo ve bu şifrelemeyi kullanan yedekleri whatsapp viewer gibi yazılımlarla açmanız için rootlu bi cihazda root explorer ile /data/data/com.whatsapp/files/ dizininde bulunan key anahtarı ile açılabilir sadece.

Oyla:
Üst Alt