Rehber Whatsapp ve Banka uygulamaları çözümü rehberi

ademkoseler27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Mi11
Konular
1
arkadaşlar whatsapp sahte orjinal indir sorunu magisk modüller yardımı ile çözülüyor bu defada banka uygulamaları çalışmıyor rootlu cihazda ne kadarda magisk gizlesen qnb finans vs çalışmıyor buna detaylı rehber hazırlıyacam bütün romlarda çalışır

root ile uğraşmak istemeyenler her hangi bir xiaomi cihaza sim kartınızı takın whatsapp kurun numaranızı girin kurulumu bitirin whatsapp girdiniz burada iş bitti şimdi ayarlara girin yedekle ve geri yükleme bölümüne gelin yedekle seçip whatsapp harici bütün tikleri kaldırın ve yedekleyin şimdi ana depolamada miui klasörü var onu kes kopyala vs kendi telefonunuzun ana depolamasına taşıyın eğer whatsapp kuruluysa telefondan kaldırın sonra ayarlara girip yedekle geri yükle yerinden geri yükleyi seçin ve yükleyin whattsapp yüklenecek ve bilgiler girilmiş şekilde açılacak

1. istediğiniz romu kuruyoruz hesabımızı vs giriyoruz ana ekran gelince ilk işimiz google playden sadece whatsapp uygulamasını indirecez başka hiçbir uygulama indirmeyecez whatsapp indiriyoruz açmıyoruz

2. bilgisayara indiriyoruz ve zipten çıkarıyoruz klasör adını root diye değiştirelim

3. telefondan geliştirici seçeneklerini açıyoruz ve usb hata ayıklamayı aktif ediyoruz

4. telefonumuzu kablo ile bilgisayara bağlıyoruz

5. fastbootmod.bat dosyasını çalıştırın telefon ekranında izin isteyecek verin cihaz fastboot moda girecek

6. root.bat dosyasını çalıştırın cihaz yeniden başlayacak ve ana ekrana magisk simgesi gelecek tıklayın magisk kendini indirecek ve kurulum yapacak cihaz kapanıp açılacak şuan rootluyuz

7. i bilgisayara indiriyoruz ve zipten çıkarıyoruz

8.ciiwpfixer.bat dosyasını açıyoruz ve kurulum için1 yazıyoruz entere basıyoruz modüller telefona kurulacak ve yeniden başlayacak

9. magisk uygulamasını açıyoruz sağ altta modüller yazan yere tıklıyoruz

10. .IntegrityBox ta eylem yazısı var eğer güncelleme yazısı aktifse ilk güncellemeye tıklıyoruz indiriyor kurulurken soru soracak hep ses açma tuşuna basacaz cihaz yeniden başlayacak tekrar magisk i açacaz ve modüller bölümüne girecez

sırasıyla .IntegrityBox ta eylem yazısına tıklıyoruz ve bitmesini bekliyoruz

TrickyStore deki eylem yazısına tıklıyoruz ve bitmesini bekliyoruz bir dosya indirecek izin veriyoruz geri çıkıyoruz

vector daki eylem yazısına tıklıyoruz ve açılan pencerede tamam diyoruz alt kısımında modüller var tıklıyoruz

BootloaderSpoofer e tıklıyoruz modülü etkinleştir ve alt kısımdan sadece sistem çerçevesi ve whatsapp a tik koyuyoruz

buradaki işimiz bitti

11. telefona indirdiğimiz whatsabımızı artık kurabiliriz kurulum bitince telefonu bilgisayara usb bağlıyoruz

indirdiğimiz i klasörünü açın ciiwpfixer.bat çalıştırın bu defa 2 yazıp modülleri otomatik kaldırıyoruz telefon yeniden başlayacak

modülleri kaldırdık şimdi magisk uygulamasını açıyoruz modüller kısmına bakıyoruz boş olacak

12. indirdiğimiz klasörünü açıyoruz ve fastbootmod.bat dosyasını çalıştırın çalışmaz ise bilgisayar görev yöneticisi ni açın arama kısmına adb yazın çalışan adb.exe görevini sonlandırın ve tekrar deneyin ve cihaz fastboot moda girecek

unroot.bat dosyasını çalıştırıyoruz telefon yeniden başlayacak ana ekrandan magisk i ve ksu yu kaldırıyoruz işlem bitti

whatsapp kullanıma açık artık google playden istediğiniz uygulamararı kurabilirsiniz ve hiçbir banka uygulaması sorun çıkarmayacak

Son düzenleme:

HiddeNKinG33

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.395
rica ederim şuan hiç sorunum kalmadı çok şükür whatsap ta banka uygulamalarımda global rom gibi çalışıyor

Büyük dert olmaya başladı bu root artık, çözümler geliyor bir şekilde ama yoruyor

ademkoseler27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Mi11
Konular
1
adminler bu konuyu sabitlersek en azından sorun yaşayanlar hemen ulaşabilir faydalı bi konu bu

the game

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kerim
Cihazım
note 8 pro
Konular
0
kıymetli hocam xiaomi 11 pro da aynı sorun bende var ne zmandır whatsapp kullanamıyorum. bu dediklerinizi bende deneyebilir miyim?

ademkoseler27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Mi11
Konular
1
kıymetli hocam xiaomi 11 pro da aynı sorun bende var ne zmandır whatsapp kullanamıyorum. bu dediklerinizi bende deneyebilir miyim?
buradaki root yöntemi 17 promax için xiaomi 11 pro cihazını root yapıp magisk yükle önce buradaki 7 ile 11 no seçeneklerini uygula

Baracuda3327

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 15 Pro+ 5G
Meslek
Dış Ticaret
Konular
9
Emeğinize sağlık hocam..
Folkpatch ile rotladim denemek için ve kendi icerisindeki asagidaki modüller ile hiç bir sorun yaşatmadı bankalara girebiliyorum

mountify
Zygisk Next
.𝙄𝙣𝙩𝙚𝙜𝙧𝙞𝙩𝙮 𝘽𝙤𝙭
Tricky Store
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

2510ERA8BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt