- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
Değerli arkadaşlar, bugün çok yararlı ve hepimizin bilmesi gerektiğini düşündüğüm ve herkesin kullandığı WhatsApp Emojilerin anlamlarını sizlerle paylaşmak istiyorum....bir çoğunun tam anlamını bende bugüne kadar bilmiyordum
En fazla kullanılan emojidir, mutluluk saçar ve her şekilde kullanılır: Sadece selam vermekten heyecanlandığın bir şeyi bildirmeye ya da kısa bir mesajın havasını açmak için kullanılır.
Gülen yüzlü ve büyük gözlü klasik bir emoji. Coşkunluk ifade eder. Sevimli bir selamdan sınırsız sevince kadar çoğu duyguyu ifade etmeyi becerir.
Bu şakaya kediler bile güler! Sesli ve neşeli bir kahkaha. Klasik gülen emoji gözleri, gerçek kahkaha budur. Mecazi olarak da kullanılabilir.
Gülmeden duramıyorum; çatlıyorum gülmekten. Bir şey o kadar saçma veya sadece komik ki kendimi tutamıyorum. Komşusuna gülme anlamında ya da başkasının başına gelen bir şeye gülmek için de kullanılır. Bu emoji “xD” ya da “><“ anlamına gelir.
Sizler en çok hangilerini kullanmaktasınız ve anlamlarını tam olarak biliyormuydunuz? (Lütfen dürüst olun)
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sırıtan emojiEn fazla kullanılan emojidir, mutluluk saçar ve her şekilde kullanılır: Sadece selam vermekten heyecanlandığın bir şeyi bildirmeye ya da kısa bir mesajın havasını açmak için kullanılır.
Ağzı açık gülen emojiGülen yüzlü ve büyük gözlü klasik bir emoji. Coşkunluk ifade eder. Sevimli bir selamdan sınırsız sevince kadar çoğu duyguyu ifade etmeyi becerir.
Açık ağızla gülen gözleri yeşermiş emojiBu şakaya kediler bile güler! Sesli ve neşeli bir kahkaha. Klasik gülen emoji gözleri, gerçek kahkaha budur. Mecazi olarak da kullanılabilir.
Gülme krizi(xD) emojisiGülmeden duramıyorum; çatlıyorum gülmekten. Bir şey o kadar saçma veya sadece komik ki kendimi tutamıyorum. Komşusuna gülme anlamında ya da başkasının başına gelen bir şeye gülmek için de kullanılır. Bu emoji “xD” ya da “><“ anlamına gelir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sizler en çok hangilerini kullanmaktasınız ve anlamlarını tam olarak biliyormuydunuz? (Lütfen dürüst olun)
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk