Yardım Whatsapp sorunu

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Arkadaslar 8.5.3 guncellemesini yaptiktan sonra whatsap kisiler gorunmemeye basladi, bilgisk olan varsa acil yardim edin.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
zeus67 Hocam, büyük ihtimallerle izinlerle/yetkilerle ilgili bir sorundur. Aşağıdaki adımları yerine getir, olmazsa yine başka bir çare ararız:

Güvenlik ->İzinler ->İzinler->İzinler ->Arama & Kişiler ->Kişilere Ulaş/Oku. Buraya geldiğinde WhatsApp için aktif hale getirmek için yanındaki kutucuğu seçiyorsun. Bu işlem senin sorununu büyük ihtimalle çözer.

Oyla:

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zeus67 Hocam, büyük ihtimallerle izinlerle/yetkilerle ilgili bir sorundur. Aşağıdaki adımları yerine getir, olmazsa yine başka bir çare ararız:

Güvenlik ->İzinler ->İzinler->İzinler ->Arama & Kişiler ->Kişilere Ulaş/Oku. Buraya geldiğinde WhatsApp için aktif hale getirmek için yanındaki kutucuğu seçiyorsun. Bu işlem senin sorununu büyük ihtimalle çözer.

Hocam ilginiz için teşekkür ediyorum, İzinleri falan kontrol etmiştim her şey normaldi, whatsappı 4-5 kere silip yeniden kurdum bir şekilde düzeldi ama nasıl olduğunu ben de anlamadım. Şu an problem yok.

Oyla:

Mali59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
mi5 pro
Konular
1
Merhaba guncelleyici kısmından 8.2.2. den 8.5.3 kararlı geçiş yaptı telefon.Mi5 Pro.
Bölge ayarı Rusya idi.
Telefon güncelleme yaptıktan sonra galeri kısmında WhatsApp dan 2 klasör görünüyor yani bir dosya "whatsaap image "
Diğeri "whatsaap image _50 "
Mi cloud da senkronizasyon yaptığında birçok bir fotoğraftan 2 tane yedekliyor görünüyor albümü neden böyle oldu ?
Fikir verir misiniz ?

Oyla:

ezioTD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ezio
Cihazım
Mi 6
Konular
13
Bende de yedekleme yapılmıyor hat averiyor

Oyla:

Mali59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
mi5 pro
Konular
1
Bende de yedekleme yapılmıyor hat averiyor
Bende senkronizasyon yapıyor bir sıkıntı yok fakat whatsaap fotoğraflarında 2 farklı galeri görünüyor galeri kısmına girdiğimde whatsaap imagine ve whatsaap imagine_50 gibi 2 farklı dosya görünüyor dosyaların içeriği aynı yani aynı resimler var.

Neyse hallederim whatsaap imagine dosyalarından birine senkonizasyon özelliğini kapa dedim. hallettim.

Oyla:

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
Bende senkronizasyon yapıyor bir sıkıntı yok fakat whatsaap fotoğraflarında 2 farklı galeri görünüyor galeri kısmına girdiğimde whatsaap imagine ve whatsaap imagine_50 gibi 2 farklı dosya görünüyor dosyaların içeriği aynı yani aynı resimler var.

Neyse hallederim whatsaap imagine dosyalarından birine senkonizasyon özelliğini kapa dedim. hallettim.
aynen telefonu ilk aldığımda Whatsapp Images'e kaydederken sonradan Whaptsapp ımages diye klasör oluşturdu iki ayrı albüm oldu yani.

Oyla:
Üst Alt